Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Guru, baľ si kufre!

Guru - Milan Danihel
Guru - Milan Danihel

BRATISLAVA – Do mojsejovskej vily sa ako Žolík vyšplhala Zuzana Péliová alias Horolezkyňa, 18-ročná študentka z Košíc. Z garáže bez mihnutia oka poslala domov do Ladiec záhradníka Guru, Milana Danihela (27). „My dvaja vieme, prečo je to tak,“ zahmlila svoje rozhodnutie Horolezkyňa a tvárila sa sprisahanecky.

„Všetko sa dozviete z médií.“ Vysvetlil Guru tajomnosť jej slov a zjavne si neželal, aby „Žolíčka“ prezradila pravý dôvod svojho verdiktu. „Odchádzam hrdo a neplačem,“ tešil sa Guru, že dokázal potlačiť slzy vo chvíli, keď sa lúčil so svojimi hostiteľmi i spoluhráčmi vo včerajšej markízackej relácii Mojsejovci live.

„Veľa som sa tu naučil, naozaj,“ pochvaľoval si Guru pobyt v košickej garáži. Napriek tomu, však potvrdil, že sa už teší domov, pretože konečne bude môcť žiť podľa svojich predstáv. „O mne budete ešte počuť,“ zdôraznil vyradený súťažiaci.

Najmenej diváckych sympatií, a teda najnižší počet esemesiek včera získala Tiroláčka, Ivett Némethyová, 29-ročná banková manažérka. Okrem plavovlasej Pezinčanky sa v prvej línii ocitol aj Nemec (41), Robertino Stefanelli, obchodný zástupca, ktorého vyhadzov odporučila pani domu Nora Mojsejová. Braňo navrhol na odstrel Gurua.

Tento týždeň si košickí boháči pripravili pre obyvateľov svojej garáže, špeciálne úlohy. Dámy – na čele s Norou – budú štrikovať a chlapi pod vedením Braňom uložia dlažbu pri dome.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu