Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tancujúca Šimkovičová: Manžel Igor to musel schváliť!

Martina Šimkovičová a jej manžel Igor Zobraziť galériu (5)
Martina Šimkovičová a jej manžel Igor

BRATISLAVA – Igor, môžem? Asi takúto otázku len prednedávnom položila moderátorka Martina Šimkovičová (38) svojmu manželovi. Na pretrase bola totiž jej účasť v tanečnej šou Let´s Dance 4, ktorú musel tvári televízneho spravodajstva najprv schváliť práve on.

Nácviky, práca, rodina! Takýto kolotoč musí v súčasnosti zvládať Martina Šimkovičová. Okrem pracovných a rodinných záväzkov jej totiž pribudli aj tanečné.  Všetok čas si preto musí uvážene rozdeľovať. 

V prvom rade sa rozhodla, že zo života vypustí tzv. „hltače času.“ Od ďalších povinností ju odbremení manžel, ktorý jej však musel samotnú účasť v tanečnej šou odobriť. „Dohodli sme sa na tom s Igorom ešte predtým, než som ponuku prijala,“ dozvedáme sa od plavovlásky, ktorá je odhodlaná nápor stresov a práce ustáť. „Všetko sa to dá úplne perfektne naplánovať,“ dodala na záver. Nechajme sa prekvapiť, či jej to s pribúdajúcimi kolami na parkete vydrží.

Sledujte TOPKY TV: Martina Šimkovičová a jej tanečný partner Tomáš Antálek o začiatkoch a o tom, či chcú v súťaži vyhrať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu