Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šmajda a Štumpfová: Už sa vzájomne vyzliekajú!

Miro Šmajda a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (19)
Miro Šmajda a Katarína Štumpfová

BRATISLAVA – Poriadne to medzi nimi iskrí! Tanečný pár zo súťaže Let ´s Dance 4 v zložení Miro Šmajda (21) a Katka Štumpfová (24) sa na tréningoch rozhodne nenudí. Spoločné momenty si užívajú a netaja sa tým, aké sexi chvíle už prežili.

Majú slabosť na svoje zadočky! Dosiahnuť v súťaži maximum si vyžaduje dobre poznať partnera. Blonďavá tanečnica a superstarista sa o to usilujú. Napríklad aj tak, že sa navzájom pred sebou nehanbia. "Stiahnuté gate" sú pre nich bežnou záležitosťou. To nám prezradili na včerajšej tlačovke, ktorá sa konala v súvislosti s blížiacim sa štartom Let´s Dance 4. (Foto nájdete TU!)

Keď sme sa dvojice spýtali na ich spoločné tréningy, okamžite sa začali smiať. „Včera mi Katka stiahla nohavice. Odôvodnila to slovami, že to bolo náhodou,“ bonzol Miro na svoju partnerku. Zaujímavé tiež je, že ani jeden z nich ďalej v rozhovore netajil, že iskrivých momentov je viac, než dosť. „Medzi nami je to stále o úsmeve a o zadku. Buď naň čumím ja Katke alebo ona mne,“ prezradil spevák so smiechom.

Štumpfová, ktorá sa predviedla aj v predchádzajúcich sériách Let´s Dance, nám prezradila dôvod, prečo si so Šmajdom tak dobre rozumejú. „Vo vzťahu nie je nikto tretí. Človek je potom uvoľnenejší,“ povedala tak trochu záhadne.  

No zatiaľ je to vraj medzi nimi len pri zisťovaní predností a odhaľovaní pozadí. Kto vie, kam sa Katka a Miro dostanú. Keďže sú obaja nezadaní, môže sa pokojne stať, že kamarátstvo prerastie v niečo viac. Potom si plavovláska bude môcť ten zadoček chytiť aj mimo tréningov.

Sledujte TOPKY TV: Miro Šmajda a Katarína Štumpfová hovoria o ich horúcich tréningoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu