Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela varuje Modrovského pred Pociskovou: Nieže budeš ako zvieratko!

Zostane Peter verný Adele? Zobraziť galériu (5)
Zostane Peter verný Adele?

BRATISLAVA – Bojí sa sklamania! Vzťah Adely Banášovej (29) a tanečníka Petra Modrovského (25) čaká v najbližších mesiacoch skúška ohňom. Odolá partner plavovlasej moderátorky krivkám novej tanečnej partnerky Nely Pociskovej (19)?

Vášeň a iskrenie! To pri tancovaní jednoducho nesmie chýbať. Svoje by o tom vedeli hovoriť aj Peter a Adela. Veď práve minulý ročník súťaže Let´s Dance ich dal dokopy. Po necelých dvanástich mesiacoch od skončenia šou však stojí ich vzťah pred prvou vážnejšou skúškou. Modrovský totiž najnovšie dostal do rúk mladú a nezadanú herečku Nelu Pociskovú.

Na to, či si je Adela svojím partnerom stopercentne istá, sme spýtali priamo jej.  „Som si vedomá svojich kvalít a myslím si, že si ich je vedomý aj Peter,“ povedala sebaisto Banášová. Nezabudla pritom dodať, že ak by si jej prednosti priateľ nevážil, potom to už nie je jej problém.

Banášová bola rovnako rázna aj v názore na príležitostnú neveru. „Keby sme mali byť ako zvieratká a každého brať ako príležitosť na neviem čo, bolo by to veľmi hlúpe. Nemáme takýto prístup k životu,“ poznamenala. Na záver však predsa len s troškou obavy v hlase dodala: „Teda dúfam.“

Adelina menšia neistota je na mieste. Zrejme nezabúda, že vždy, keď sa Peter objavil na parkete Let´s Dance, tak podskočili ženské srdcia. Napríklad v prvej sérii markizáckej šou sa špekulovalo o jeho údajnom romániku s tanečnou partnerkou - herečkou Zuzanou Fialovou. Modrovského kamarát Matej Chren sa dokonca v minulosti vyjadril, že „Peťo sa zaľúbi do každej baby, s ktorou tancuje. Zatiaľ to tak bolo.“

Snáď sa jeho slová v tomto ročníku Let´s Dance nepotvrdia. Bola by totiž škoda, keby slovenský šoubiznis prišiel o taký sympatický a bezškandálový párik, akým je Modrovský a Banášová.

Sledujte Topky TV: Žiarli Adela na Nelu?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu