Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dcéra Micka Jaggera: Postavičku má ako lusk... Ale čo tie zajačie zuby?!

Georgia je štíhla ako prútik... Ale čo ten úsmev? Zobraziť galériu (3)
Georgia je štíhla ako prútik... Ale čo ten úsmev?

LONDÝN – So slávnym menom budúcnosť zaistená! Hoci Georgia May Jagger (18) už na prvý pohľad nepatrí medzi typické modelky, módne domy ju obsadzujú ako na bežiacom páse. Krivky zdedila priam ukážkové, no kvôli úsmevu muži za ňou zrejme nebehajú. Je to jej poznávacia značka?!

Z ockovho dievčatka rastie poriadna sexica! Aspoň, pokiaľ neotvorí ústa. Georgia totiž patrí medzi hŕstku prominentných ratolestí, u ktorých sa odborníci v názoroch rozchádzajú. Mladá blondínka síce dostala do vienka postavičku svojej slávnej matky, Jerry Hall, no na supermodelku jej formátu to už zrejme nedotiahne. Nielenže jej narástli poriadne zubiská, no navyše má „len“ 170 centimetrov. A to v tvrdom svete modelingu väčšinou nestačí!

Aj keď má Georgia len sladkých osemnásť, na nedostatok práce sa sťažovať naozaj nemôže. V súčasnosti totiž pôsobí ako tvár zbrusu novej kolekcie džínsov od americkej módnej značky Hudson Jeans. A nejde veru o nijaké konzervatívne zábery – jej prsia zakrýva iba podprsenka či džínsová vestička. Slastne pootvorené pery však pre mnohých až takým lákadlom nie sú. Jaggerovej dcére sa totiž v ústach vynímajú dva veľké rezáky, medzi ktorými má nemalú medzeru!

Záujem o netradičnú manekýnku už prejavila aj návrhárka svetového mena – Donatella Versace. Tá si Georgiu zvolila za múzu aktuálnej kampane jar/leto 2010. Či ide o pikantné fotografie alebo skutočnú módu však v tejto chvíli vie snáď iba samotná dizajnérka a ňou vybraný fotograf, Mario Testino.







Modelku Georgiu Jagger v kampani pre kozmetickú značku Rimmel si môžete pozrieť TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu