Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurianová modelkou: Prihlásila sa na casting Elite model look!

Modelka Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Modelka Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Z moderátorky modelka! Markizácka plavovláska Marianna Ďurianová (32) nám nedávno prezradila, že sa prihlásila do prestížnej modelingovej súťaže. Prečo teda sedí pred čítačkou a nepredvádza na móle?

Moderátorka markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová na nedávnej módnej prehliadke plesových rób od Jany Pištejovej zahviezdila opäť v roli modelky.

Topky.sk preto zisťovali, či by sa touto prácou nechcela aj živiť. „Neviem, či v mojom veku by som práve prerážala vo svete modelingu, to už sa mi asi nepodarí. To už mám za sebou bohužiaľ ten vek, kedy by som mohla začať, lebo dnešné modelky začínajú podstatne skôr. Ale asi by som to ani nebrala ako nejaký plný úväzok, skôr na spríjemnenie takýchto charitatívnych akcií,“ netajila blondínka, ktorá nám však prezradila, že v tínedžerskom veku to bolo presne naopak. „Všetky sme uvažovali v tom čase, že by sme chceli byť modelkami. Aj som sa dokonca raz zúčastnila na jednom castingu do Elite model look, ale to mi Saša Jány vtedy povedal, že som malá,“ skonštatovala Marianna a so smiechom dodala: „A potom som vyrástla.“ No kto vie, možno keby Saša Jány v minulosti privrel očko, namiesto čítania správ by Ďurianová predvádzala na móle.

Sledujte TOPKY TV: Ďurianová o tom, prečo sa nestala modelkou!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu