Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ulízaná Ďurianová: Marianna, toto už nie!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Takúto ju nepoznáme! Stále upravená moderátorka Marianna Ďurianová (32) privítala v nedeľu divákov televízneho spravodajstva s netradičnou vizážou. Zvláštne ulízané vlasy vyvolávali dojem, že si ich už pekne dlho zabudla umyť. Žiaľ, ani oblečenie jej na atraktivite nepridalo.

V topkárskej rubrike Módne (s)hity patrí Mariana k žiarivým príkladom toho, ako dbať o svoju celkovú vizáž. Nestáva sa často, aby Ďurianová v očiach verejnosti „pohorela“. V nedeľu sa však v hlavnej spravodajskej relácii nepredviedla v práve najlepšej kondícii. Práve naopak. Jej oči stratili iskru. O nič lepšie to nevyzeralo ani s jej celkovým vyžarovaním.

Najhoršie však vyzerali vlasy. Namiesto typických lokničiek ich mala zvláštne ulízané. Mnohých pri pohľade na ňu napadlo, že už zrejme dlhšiu dobu nepoužila šampón. Dokonca aj sako s volánikmi jej na celkovom dojme viac uberalo ako pridávalo. Ako sa zdá, Marianna predvčerom nebola vo svojej koži. Snáď bude mať v novom roku podobných prešľapov čo najmenej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu