Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Nora Mojsejová: Bude hrať v telenovele!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA/KOŠICE - Košická milionárka Nora Mojsejová (47) si konečne splní veľký sen. Zahrá si v telenovele. Hoci podnikateľka v súčasnosti hostí vo svojej prepychovej vile na Pereši finalistov markizáckej reality show, predsa len má vyššie ambície.

Chce Slovákom ukázať, že okrem výrečnosti je obdarená aj hereckým talentom! Kto jej dal ponuku zahrať si v 150-dielnom televíznom seriáli?

Nápad obsadiť Noru Mojsejovú do pripravovanej "soap opery" skrsol v hlavách tvorcov z Televízie Markíza. "V seriáli budeme využívať systém star guest, teda budeme prizývať účinkujúcich, ktorí dej príbehu zatraktívnia. Tým, že sa seriál bude odohrávať v súčasnosti, zákonite bude odrážať aktuálne dianie," potvrdila hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. "V prípade pani Mojsejovej by mohlo ísť o epizódnu rolu," zdôraznila. Dá sa teda očakávať, že popri výstrednej paničke z Košíc sa na televíznej obrazovke objavia aj populárni herci, športovci či politici.

Pani z domu na Pereši bažila po role v telenovele už dávno. Verejne to vyhlásila aj v jednej z prvých dielov reality show Mojsejovci. "Už sme s ňou o tejto možnosti hovorili a neodmietla ju," priznala hovorkyňa Semjanová.

Markíza začne od 15. mája robiť kastingy v slovenských mestách, veď musí obsadiť 20 hlavných a dve stovky vedľajších postáv. "Tento typ telenovely je založený na neznámych hercoch, z ktorých vyrobíme hviezdy," zdôraznila Semjanová.

Televízia bude svoj veľkolepý projekt zo Záhorskej Bystrice vysielať tri razy do týždňa vždy večer v hlavnom vysielacom čase.

O názve 150-dielneho televízneho seriálu tvorcovia zatiaľ definitívne nerozhodli, no podľa zistení Nového Času sa uvažuje o troch možnostiach: Medzi nami, Medzi susedmi alebo Medzi nami priateľmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu