Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miss Universe: Tieto sexi telá bojujú o korunku!

Finalistky Miss Universe 2010. Zobraziť galériu (9)
Finalistky Miss Universe 2010.

ŠTRBSKÉ PLESO – Odhalili sa! Finalistky tohtoročnej Miss Universe sa fotili pre reklamnú kampaň na túto súťaž krásy. Niektoré sa pred objektív postavili v poriadne odvážnych plavkách a dokonale predviedli svoje prednosti.

To sú sexice! Zdá sa, že Silvia Lakatošová vybrala dobre. Jej finálová dvanástka sa postavila pred objektív Martina Fridnera a vznikli poriadne sexi snímky.

Napríklad Alžbeta Ferancová a Klaudia Vlčková sa predstavili v dosť úsporných plavkách, ktoré zakrývali len to najnutnejšie. Zahanbiť sa však nedali ani ďalšie dievčatá. Plavky Anny Amenovej dokonale obkresľovali jej prednosti, Hane Kikovej zas takmer vybehla bradavka. Sexi pózy predviedla aj Lucia Ivaňová, či Veronika Vajdová.

Možno práve v tejto sexi šestke, ktorej fotografie vám prinášame v našej GALÉRII, sa nachádza budúca kráľovná krásy. „Dievčatá sú z roka na rok profesionálnejšie. Nechýba im motivácia a sú naozaj krásne. Priznám sa, že mám viac favoritiek, ale možnú víťazku s najväčšími šancami si stále neviem vybrať,“ prezradila Silvia Lakatošová. O víťazke sa rozhodne 7. marca v priamom prenose, ktorý odvysiela STV.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu