Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podoby slovenských celebrít: Pozrite, sú ako dvojičky!

Ako vajce vajcu! Zobraziť galériu (7)
Ako vajce vajcu!

BRATISLAVA – Ako vajce vajcu! Všimli sme si, že bývalý kajakár Juraj Bača (32) vôbec nemusel hľadať svoju manželku až v Amerike. Na Slovensku máme totiž speváčku, ktorá sa na jeho Jeanne výrazne ponáša. Takýto prípad však nie je v slovenskom šoubiznise jediný. Kto sa na koho ešte podobá?

Juraj Bača sa len nedávno vrátil na Slovensko. Priviedol si so sebou aj svoju manželku Jeanne. Približne v rovnakom období sa vďaka Eurosongu zviditeľnila speváčka Mista. Obe tieto blondínky sa na seba dosť výrazne ponášajú.

Okrem nich vám topky.sk prinášajú zopár ďalších známych tvárí, ktoré sa tiež môžu pochváliť dvojníkmi. Kto sa na koho najviac podobá? Vyjadrite svoj názor v našej ankete na konci článku.

Podoby slovenských celebrít: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)

Soňa Mista Šimorová (22) – speváčka

Jeanne Bačová (29) – manželka bývalého kajakára  

Výrazný nos, mandľové oči, širokánsky biely úsmev a blond farba vlasov. To sú všetky fyzické znaky, ktoré spájajú tieto dve plavovlásky. Keby Jeanne nebola rodená Američanka, človek by si pomyslel, že sú sestry. Tieto dámy máju ešte okrem výzoru čosi spoločné. Obe sú šťastne vydaté.

Podoby slovenských celebrít: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)

Matej Sajfa Cifra (30) – moderátor

David Guetta (42) - DJ

Slovenský moderátor o sebe na verejnosti bez problémov vyhlasuje, že nepatrí k typickým krásavcom. To nie je až tak na škodu, aspoň je špecifický. Rovnako ako aj momentálna hviezda medzi svetovými DJmi - David Guetta. Obaja majú špicatú bradu, rovnako tvarovaný nos a oči posadené pri sebe.    

Podoby slovenských celebrít: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)

Adela Banášová (29) - moderátorka

Michaella Papp (26) - speváčka

Na prvý pohľad sa môže zdať, že tieto dve nemajú nič spoločné. Keď však Michaella na topkách absolvovala online rozhovor, mnohí ju upozornili, že s moderátorkou sú si veľmi podobné. A to priznala aj samotná speváčka. Vraj si ju ľudia na ulici s Adelou často mýlia. A prečo nie? Vysoké čelo, blond vlasy, modré oči a špecifický nos sú veci, ktoré si tieto dve dámy navzájom nemusia závidieť.   

 

Podoby slovenských celebrít: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)

Leoš Mareš (33) – moderátor

Ivan Binďo Bindas (29) – moderátor

Dvoch moderátorov nespája len láska k mikrofónu. Krátke tmavé vlasy podobne učesané, hnedé oči a úsmev na tvári. Leoš a Binďo majú dokonca podobné hlasy, zhodnú sa aj v štýle obliekania a obaja obľubujú rýchlu jazdu autom. Počas trvania Česko Slovenskej SuperStar sa slovenskému moderátorovi najpočúvanejšieho rádia dokonca stalo, že si ho s tým českým pomýlili.  

Podoby slovenských celebrít: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)

 

Vierka Ayisi (20) – tanečnica, speváčka

Beyoncé Knowles (28) - speváčka

A máme tu dve sexi speváčky! Snedá pokožka, hustá hriva vlasov, dokonalá figúra. Rovnako ako Beyonce aj Vierka sa nebráni dráždivým outfitom a provokujúcemu tancu. Na to, aby sa však stala slovenskou Beyonce, potrebuje na sebe ešte dosť popracovať. Avšak už teraz je jasné, že nejaký ten potenciál tam určite je.   

 

Podoby slovenských celebrít: Pozrite,
Zobraziť galériu (7)

 

Martin Škrteľ (25) - futbalista

Wenthworth Miller (37) – herec

Tak tomu sa ozaj povie podoba! Keď sa mladý futbalista odhalil a ukázal svoje vypracované telo, nik nepochyboval, že s "väzňom" zo seriálu Prison Break majú čo-to spoločné. Okrem vrysovaných svalov sú to aj tetovania, ktorých majú neúrekom. Týmto však identické znaky nekončia. Obaja majú rovnaký tvar lebky, nakrátko vystrihané vlasy a modré oči.  

 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu