Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Syn Kollára a Štofaníkovej: Trpí nepríjemnou chorobou! Liečil sa až v Indii!

Martina Štofaníková spolu so synom Šimonkom a Boris Kollár. Zobraziť galériu (5)
Martina Štofaníková spolu so synom Šimonkom a Boris Kollár.

BRATISLAVA – Má zdravotné problémy! Osemmesačný syn podnikateľa Borisa Kollára (44) a jeho exmilenky Martiny Štofaníkovej (30) musel absolvovať liečebný pobyt. Topky.sk zistili, akou chorobou malý Šimon Heliodor trpí.

Bábätko známeho donchuana Borisa Kollára - Šimon Heliódor, má od narodenia nepríjemné zdravotné problémy. Topky.sk zistili, že chlapček trpí atopickou dermatitídou (zápalové kožné ochorenie, pozn. red.).

Jeho mama Martina Štofaníková sa preto rozhodla, že chorobu nepodcení. A tak zabezpečila  synovi vhodné podmienky na liečbu, ktorá by mala prebehnúť už v útlom veku. Z toho dôvodu teda odletela s osemmesačným chlapčekom do Indie a Spojených arabských emirátov. 

„Šimonko je alergik. Predovšetkým preto sme sa rozhodli ísť k moru. Musíme to kontrolovať a nepodceniť, aby to neprerástlo do ekzému. Detská lekárka aj kožná špecialistka nám odporúčajú v maximálnej možnej miere pobyt vo vlhkom a slanom morskom ovzduší. Preto sme sa spolu vybrali na ozdravný pobyt. Už po niekoľkých dňoch sa jeho pokožka výrazne zlepšila,“ priblížila nám Martina hlavnú príčinu nedávnej dovolenky, o ktorej sme vás už včera informovali TU!. Ako sme sa od mamičky ďalej dozvedeli, pokiaľ jej to financie dovolia, so synom by ešte v blízkej budúcnosti rada absolvovala podobnú liečebnú kúru niekde pri mori.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu