Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kollár s „matkou roka“ Heringhovou: Vymetajú jednu akciu za druhou!

Kollár a Heringhová na premiére Othella. Zobraziť galériu (12)
Kollár a Heringhová na premiére Othella.

BRATISLAVA – Neskutočné! Bývalá playmate Andrea Heringhová (29), ktorá v prvý deň roku 2010 priviedla na svet podnikateľovi Borisovi Kollárovi (43) piateho potomka, sa napriek nedávnemu pôrodu aktívne zúčastňuje večierkov. Po Plese v opere sme ju stretli aj na štvrtkovej divadelnej premiére predstavenia Othello.

Bývalá playmate Andrea Heringová sa do centra pozornosti nedostala iba kvôli odhaleniu svojho hrudníka pre pánsky magazín, ale aj vďaka mileneckému vzťahu s Borisom Kollárom. Tomu presne 1. 1.  porodila dcérku Saru Zoe. Vďaka tomuto exkluzívnemu termínu sa stala jednou z prvých matiek roka 2010.

Dievčatko sa však musí o mamininu pozornosť podeliť aj so spoločenskými akciami. Po necelých deviatich dňoch od narodenia sa totiž Andrea išla zabávať so svojím milencom na najprestížnejšiu udalosť roka - Ples v opere. O malú sa starala Heringhovej mama.

No ako sa najnovšie zdá, so žúrovaním playmate nemieni prestať ani na materskej. Od pompézneho večera totiž neubehol ani týždeň a tmavovlásku sme stretli na ďalšej spoločenskej akcii. Tentokrát si od dievčatka odskočila kvôli divadelnej premiére Shakespearovho Othella, kde stvárnil hlavnú úlohu herec Karol Csino.

"Čo tu robí Heringhová? Nemala by radšej byť s malou? Bojí sa nechať Borisa samého v spoločnosti?" šepkali si hostia po 2,5 hodinovom predstavení na večierku, z ktorého sa snažila Heringhová nenápadne vypariť. Dokonca sa ani príliš nezdržiavala pri Kollárovi, ktorý si s prítomnými hosťami a účinkujúcimi podával vehementne ruky. Zrejme si konečne uvedomila, že je najvyšší čas ísť za bábätkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu