Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollára omrzela Heringhová: Do Tatier dotrepal milenku Krištúfkovú!

Boris Kollár vo vysokých Tatrách. Na snímke aj Petra Krištúfková. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár vo vysokých Tatrách. Na snímke aj Petra Krištúfková.

ŠTRBSKÉ PLESO - Každý deň je so mnou iná žena... Túto známu skladbu by si v takomto mierne upravenom znení mohol pokojne zaspievať milionár Boris Kollár (43), ktorý po svojom boku strieda partnerky jedna radosť. Inak tomu nebolo ani uplynulý víkend.

Na historicky prvý turnaj v konskom póle zobral Boris Kollár namiesto svojej poslednej oficiálnej partnerky Andrei Heringhovej radšej dlhoročnú milenku Petru Krištúfkovú, s ktorou má dcéru Ester. Na tom by v podnikateľovom prípade nebolo nič zvláštne, keby sa ešte donedávna nepremával po spoločenských akciách práve s matkou nedávno narodenej dcérky Sary Zoe – Andreou.

Ako vidno, rozhodol sa však, že bývalú playmate nechá doma s bábätkom. Spoločnosť mu teda na prestížnom športovom podujatí robila Petra, s ktorou sa po dlhšej odmlke opäť intenzívne stretáva. Okrem pobytu na izbe luxusného hotela v Tatrách totiž podľa našich informácií stihli pred pár dňami absolvovať aj nákupy v Paríži.

A hoci táto dvojica trávila víkend na Štrbskom plese spoločne, pred novinármi sa tvárili, ako by sa nepoznali. Jediná žena, s ktorou sa nechal boháč zvečniť, bola dcérka Ester. Petre sa pred objektívmi fotografov vyhýbal míľovými krokmi.

V súvislosti s touto situáciou nás zaujímalo, ako to celé vníma Heringhová. Neprekáža jej, že po absolvovaní Plesu v Opere ju Boris vymenil za Krištúfkovú? Veď sa ešte nedávno dušoval, ako seriózne berie vzťah s ňou. „Nemôžem teraz hovoriť. Zavolajte mi neskôr,“ vyhŕklo z bývalej playmate bezprostredne potom, ako sme sa v telefóne predstavili. Žiadne „neskôr“ sa však už nekonalo. Andrea nezdvíhala mobil a nereagovala ani na esemesku, v ktorej sme sa pýtali, či to pre ňu nie je ponižujúce.

Priestor na vyjadrenie nevyužil ani Boris Kollár. Odpoveď na otázku, prečo sa rozhodol zobrať na víkendový pobyt práve Petru a či si nemyslí, že je to neférové voči Andrei, sme nedostali. O vysvetlenie sa nepokúšala ani Petra Krištúfková. Keď sme sa jej totiž v esemeske spýtali, či jej neprekáža, že ešte donedávna chodil Boris do spoločnosti s Andreou, neodpísala.

FOTO: Prominentní hostia počas nedeľňajšieho vyhlasovania turnajových výsledkov. Ako vidno na zábere, Boris a Petra stáli v bezpečnej vzdialenosti. Nepriznávali sa k sebe. Prečo potom išli spolu na toto podujatie? 

Kollára omrzela Heringhová: Do
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

Súvisiace články:

FOTO Milionársky žúr v Tatrách: Takto sa zabávali boháči!

J&T BANKA TROPHY VYHRAL BMW TÍM

Slovenská a česká smotánka na póle v Tatrách: Kollár nesmel chýbať!

PATRIK TKÁČ: PÓLO NEHRÁM, ALE MÁM HO RÁD

Honosná šou plná celebrít: Toto tu ešte nebolo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu