Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kollár diriguje milenku Heringovú: Nechytaj, lebo bude zle!

Boris Kollár a Andrea Heringová Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár a Andrea Heringová

BRATISLAVA – Strážil ju! Na minulotýždňovom Plese v opere robila Borisovi Kollárovi (43) garde partnerka Andrea Heringová (29). A keďže to bola pre čerstvú mamičku premiérová skúsenosť s touto prestížnou udalosťou, boháč musel dohliadať na každý jej krok.

Krátko po príchode do historickej budovy Slovenského národného divadla sa Boris ponúkol pohárom šampanského. Preventívne však upozornil Andreu Herighovú na to, aby ju ani náhodou nenapadlo, že by si mohla dať bublinky. Z jej správania pred kamerou bolo zreteľné, že to nemá ani v úmysle.

„Keď to zoberieš do ruky, tak potom vieš...,“ znelo z úst bratislavského podnikateľa v markizáckej Smotánke. Boris chcel predísť vzniku fotografie, ktorá by rozhodne nebola pre dojčiacu mamičku dobrou vizitkou. Matka čerstvo narodenej dcérky Sary Zoe rešpektovala jeho pokyny. „Nechytaj, lebo bude zle...,“ obával sa podnikateľ objektívov prítomných reportérov.

Počas pompézneho večera však bolo takýchto Kollárových upozornení viac. Napríklad pri tancovaní úvodného valčíka. „Pravá noha,“ zavelil podnikateľ. „Pravá?“ spýtala sa jeho polovička. „Pravá!“ zopakoval Boris, čím odštartoval krepčenie na parkete.

Ako vidno, boháč to so svojimi ženami nemá jednoduché. Potvrdil to aj odpoveďou na otázku Eriky Judínyovej, ktorá zisťovala, ako prijali ostatné mamičky fakt, že sa vybral na Ples v opere práve s Heringhovou. „To je skôr otázka na ne. Nechcem dráždiť kobru bosou nohou,“ vtipkoval milionár pred kamerou, pričom ďalej podotkol, že sa ženiť zatiaľ nechce. „So zásnubami je to trochu komplikované. Ja som zarytý starý mládenec,“ odpovedal, keď sa moderátorka pýtala, či je šperk na Heringhovej ruke predzvesťou svadby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu