Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Najedené modelky: Úzke outfity obopli ženské tvary... A vyzerali k svetu!

Oblejšie dámy zažiarili na móle Zobraziť galériu (7)
Oblejšie dámy zažiarili na móle

LONDÝN – Prehliadky nemusia byť jednotvárne! Hoci sa módna ikona Victoria Beckham (35) ešte stále bije za vyziabnuté modelky, čoraz viac návrhárov využíva práve dievčatá, ktoré je za čo chytiť. Výnimkou nie je ani Kanaďan Mark Fest (29) – ten ženskú krásu ukazuje z oboch strán... Jeho mierou však nie sú kilogramy!

Krásne, zdravé a trendy! Tak vyzerajú modelky mladého dizajnéra, ktorých konfekčná veľkosť sa pohybuje v rozmedzí 38 – 40. Pri svojej výške majú ideálnu hmotnosť, podobajú sa ženám, ktoré máme doma a nepotrebujú si porcie jedla odtŕhať od úst. Londýnsky týždeň módy sa vďaka nim vymkol z konvencií a už opäť ukázal, že módne kúsky z prehliadkových mól svedčia aj skutočným ženským krivkám!

Fastov nápad zaradiť medzi štíhle manekýnky oblejšie ženy sa v brandži síce viac-menej pozdáva, no už aj samotný návrhár pocítil na vlastnej koži menšiu vlnu odporu.  Minulý rok mu na poslednú chvíľu zavaril štylista, ktorý dal od všetkého ruky preč len tri dni pred samotnou šou – takýmto protestom totiž odmietol spolupracovať s kyprejšími modelkami. Tento rok však prípravy prebiehali hladko a dizajnérska dielňa zožala slušný úspech. Ako však uviedla majiteľka agentúry, ktorá zabezpečila objemnejšie manekýnky, nikto ďalší o ne na týždeň módy neprejavil záujem.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu