Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krivky vpred! Známy magazín pretláča objemné krásky - aj nahé!

Nahá Tara Lynn s oblými krivkami Zobraziť galériu (5)
Nahá Tara Lynn s oblými krivkami

LOS ANGELES - V Evinom rúchu aj v značkových outfitoch! Tak si zapózovali modelky typu "krv a mlieko" v magazíne V, ktorý ženským oblinám v oblasti módy venoval celé svoje najnovšie vydanie. Krásky svojím sebavedomím vyrážajú dych - sú sexi a nehanbia sa za to, že ich naozaj je za čo chytiť!

Väčšie zadočky, plnšie stehná, pneumatiky v páse a kožné záhyby! To, čo by za normálnych okolností okamžite prešlo rozsiahlym retušovaním a grafickými úpravami, je tentoraz stredobodom pozornosti. Päť modeliek s oblejšími tvarmi sa predviedlo tak, ako ich príroda stvorila, ale aj v módnych kúskoch od svetoznámych návrhárov. Všetky krásky totiž spája jediný cieľ - ukázať svetu, že korzet z dielne dizajnérskeho dua Dolce & Gabbana či plavky od Gucciho nesedia len vychudnutým modelkám. Sexi v nich dokážu byť aj dámy s oblinami!

Po komerčne úspešnej reklamnej kampani kozmetiky Dove sa ženy s krivkami neštíti angažovať čoraz viac agentúr. Boj s veternými mlynmi však táto téma stále pripomína v oblasti, ktorá sa dám dotýka najväčšmi - v móde. Hoci sa na istý okamih anorektické manekýnky z prehliadkových mól vytratili, čoraz viac známych dievčat z tejto brandže opäť drasticky chudne. Dôvodom sú šokujúce slová módnych expertov, akým je aj Karl Lagerfeld: "Nikto nechce vidieť oblé ženy. Tučné matky s vrecami čipsov vám sedia pred televízorom a hovoria, že štíhle modelky sú škaredé." Kedy však svet módy konečne pochopí, že aj ženy s kilom navyše vedia byť príťažlivé a šik?!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu