Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Hore bez aj úplne nahé – najsexi modelky opäť dráždia v plavkách!

Sexi modelky takmer bez plaviek Zobraziť galériu (9)
Sexi modelky takmer bez plaviek

NEW YORK – Každoročná pastva pre oči je opäť na predaj! Tento týždeň novinové stánky zaplavilo zbrusu nové plavkové vydanie magazínu Sports Illustrated, nad ktorým odborníci nešetria slovami chvály. Toľko krásnych zadočkov a odhalených predností pokope sa totiž tak často nevidí!

31 nádherných dievčat na 190-ich fotografiách zachytených v 6-ich exkluzívnych destináciách. Taká je bilancia ďalšieho ročníka špeciálnej plavkovej edície, ktorá rozhodne nemá problém s predajnosťou – ide na odbyt ako teplé rožky! Korene magazínu siahajú až do roku 1964, pričom prvú priečku medzi najpredávanejšími si stále drží číslo z roku 1989 vydané pri príležitosti 25. narodenín časopisu. Prepíše rok 2010 v tomto smere históriu?

Na titulnú stranu tohtoročného vydania sa prepracovala zákonná polovička známeho tenistu, Brooklyn Decker. Atraktívna blondínka sa v bikinách nechala zvečniť predovšetkým v exotickom prostredí ostrovov Maldivy. Okrem nej čitatelia vo vnútri časopisu nájdu zábery ďalších sedemnástich modeliek vyfotených v Chile, Amerike, Kanade, Portugalsku a v Indii. Súčasťou vydania sú i fotografie úplne nahých partneriek futbalových hráčov, prezývané Wags. Tieto dámy si síce takisto zapózovali v odvážnych outfitoch, no nemali ich oblečené v pravom slova zmysle. Umelci im ich totiž namaľovali priamo na obnaženú pokožku technikou bodypainting! Premiéru v magazíne takéhoto formátu má za sebou aj 22-ročná srbská tenistka Ana Ivanovic, ktorá sa pred objektív postavila v New Yorku s hodinkami Rolex na ruke. Zaujímavosťou pritom je, že zástupcovia Sports Illustrated výsledné fotografie nezverejnili len v printovej forme – pre internetových užívateľov sú voľne dostupné na oficiálnej webstránke magazínu.

 

 

 


 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu