Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oscarová diva: Na staré kolená ju ovracal transsexuál!

Susan Sarandon Zobraziť galériu (3)
Susan Sarandon

NEW YORK – Zážitok, na ktorý tak skoro nezabudne! Hoci sa hollywoodska herečka Susan Sarandon (63) už prehupla do dôchodcovského veku, za zábavou vkročí aj do striptízového klubu. Toto miesto ľahších mravov sa jej však stalo osudným – odniesla si z neho poriadnu hanbu a zvratky na šatách!

Zakončenie večera, aké zaručene nečakala! Starnúca herecká hviezda sa počas štvrtkovej noci pripojila k žúrujúcemu davu, ktorý do bieleho rána oslavoval tretie narodeniny newyorkského podniku The Box. V nočnom klube situovanom v štvrti s názvom Lower East Side zábavu v plnom prúde okorenil transsexuál so ženským menom, Rose Wood. Ten počas svojho erotického vystúpenia pocítil nevoľnosť a vzápätí mali diváci možnosť vidieť na vlastné oči, ako si na pódiu vyprázdňuje žalúdok – priamo na oblečenie prekvapenej Susan!

Skúsená herečka však neprepadla hystérii, a náročnú situáciu zvládla s úsmevom na tvári. Očitý svedok pre denník New York Post potvrdil, že Susan nemala najmenší záujem pokračovať v dráme s nešťastným transsexuálom: „Skutočne to zvládla veľmi dobre. Smiala sa, zatiaľ čo k nej prišlo zopár chlapov, aby ju poutierali uterákmi.“ Podnikom so sexuálnym nábojom sa však bude zrejme aspoň istý čas vyhýbať. Dáme, ktorá si možno aj tento rok prevezme sošku Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe, takéto faux-pas totiž na povesti veľmi nepridáva!

Zo známych tvárí nepríjemný incident zblízka sledovala kráska Scarlett Johansson s kolegom Lievom Schreiberom. V klube sa tiež zabával frontman skupiny Guns N' Roses, Axl Rose, ktorý si vyhodil z kopýtka s častým spolupracovníkom Sebastianom Bachom. Hudobníci aj začiatkom víkendu podľahli svojmu rockerskému duchu a pri pohári vína na after-párty v klube NoHo vydržali až do ôsmej rána!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu