Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zadaná Šindlerová: Tají milenca!

Martina Šindlerová Zobraziť galériu (6)
Martina Šindlerová

BRATISLAVA – Je zamilovaná?! Podľa našich informácií má speváčka Martina Šindlerová (20) už dlhšie priateľa. Jeho identitu však sympatická brunetka úpenlivo tají.

Topky.sk zistili, že speváčka, ktorá v týchto dňoch bojuje o postup na medzinárodné semifinále Eurosongu do nórskeho Osla, je už dlhšie zadaná. „Martina má priateľa, no nechce o ňom na verejnosti vôbec hovoriť,“ povedal topkám dobre informovaný zdroj zo speváčkinho okolia.

Keď sme sa samotnej Šindlerovej na rovinu spýtali, či je zadaná, nebola príliš zhovorčivá. „K svojmu súkromiu sa určite nebudem vyjadrovať. Priateľa predstavím, až keď sa budem vydávať ,“ povedala Martina, ktorá však nepoprela, že by niekoho naozaj mala. Podľa informácií nášho zdroja sa však obáva, že by medializácia vzťahu spôsobila jeho stroskotanie. Preto vraj robí také tajnosti.

Superstaristkin expriateľ Branislav Záhradník však už na rozdiel od Šindlerovej nový vzťah neskrýva. Nedávno totiž prišiel niekoľkokrát do spoločnosti so svojou novou partnerkou Zuzanou Panczovou, ktorá sa zviditeľnila v jojkárskej reality šou Dievča za milión.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu