Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Citlivka Šindlerová: Víťazstvo napriek obavám! Z čoho mala strach?

Martina Šindlerová Zobraziť galériu (21)
Martina Šindlerová

BRATISLAVA – Emócie a sexepíl! To bola kombinácia, ktorou si speváčka Martina Šindlerová (21) získala sympatie divákov. Vo včerajšom štvrťfinálovom kole Eurosongu vďaka tomu nezatienila iba začínajúcich rockerov, ale natrela to aj rockovým stáliciam. Víťazstvu však predchádzali obavy. Z čoho mala včera strach?

Včerajší štvrťfinálový večer sa niesol prevažne v rockovom štýle. Paradoxne však zažiarila jemná a citlivá pieseň v podaní bývalej superstaristky. Napriek tomu, že sa Šindlerová s piesňou Môžeš ísť predviedla ako posledná, bleskovo sa vyšplhala na vrchol rebríčka. Z vedúcej pozície tak zosadila interpreta Maya, ktorý dlhodobo bodoval na prvom mieste.

„Posledný súťažiaci má najmenej času na to, aby jeho priaznivci hlasovali. Mohlo to znamenať, že nás to nejakým spôsobom znevýhodní,“ priblížila svoje obavy Martina. „Ukázalo sa však to, že diváci sa rozhodovali priamo podľa pesničky. Až keď si ju vypočuli,“ dodala spokojne Martina, ktorá v ten večer zvíťazila aj v ankete o najkrajší úsmev. Výsledky hlasovania nájdete TU!

Martina počas štvrťfinálového večera nezanedbala ani otázku imidžu. Predviedla sa totiž v krátkych šatách, ktoré odhaľovali jej nohy. Na adresu outfitu si neodpustili poznámky ani samotní moderátori. „Zbytočne sa tej sukni venovala taká pozornosť. Žijeme v 21. storočí, je to predsa normálne." reagovala na adresu svojho oblečenia.  Nech už teda divákov zaujal Martinin spev alebo pohľad na jej nohy, nič to nezmení na fakte, že jednoznačne vo včerajšom kole vyhrala. Nechajme sa prekvapiť, ako dopadne v tých semifinálových.  

Výsledky 4. štvrťfinálového kola:

1. Martina Schindlerová - Môžeš ísť - 20,0%

2. Mayo - Tón - 12,9%

3. Alone - Strašne mi chýbaš - 12,0%

4. Petra Humeňanská - Rosa rosí - 11,6%

_________________________

5. Pavol Kusý  - Slzy v daždi - 10,2%

6. Barbora Šulíková - Čelný náraz - 9,9%

7. Stereo - Niekde medzi tým - 7,9%

8. Save The Cookie - My World - 7,0%

9. Alek Malo  - Zmysel života - 4,6%

10. Paľo Drapák Band - Pocit vášne - 3,9%

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu