Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Záhradníkov nový románik s Panczovou: Čo na to Šindlerová?

Zuzana Panczová, Martina Šindlerová a Branislav Záhradník Zobraziť galériu (4)
Zuzana Panczová, Martina Šindlerová a Branislav Záhradník

BRATISLAVA – Už nie je sám! Všetko nasvedčuje tomu, že Martinu Šindlerovú (21) vystriedala po boku Braňa Záhradníka (36) nová žena. Tou je bývalá účastníčka prvej jojkárskej reality šou Dievča za milión Zuzana Panczová (28). Topky.sk zisťovali, čo si o tom všetkom myslí speváčka.

Bývalý člen manažmentu STV spôsobil minulý týždeň rozruch, keď prišiel na premiéru divadelnej hry Othello v spoločnosti plavovlásky Zuzany Panczovej. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či medzi nimi niečo je. Podľa informácií topiek tvoria pár, no ich vzťah je zatiaľ čerstvý.

„Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Je to moje súkromie,“ znela rovnaká odpoveď z úst Záhradníka aj Panczovej, keď sa topky.sk spýtali, či sú partnermi. Zaujímavé však je, že ani jeden z nich túto možnosť nevylúčil. Obaja sa tiež zhodli na tom, že si prišli do divadla pozrieť predstavenie a svoje súkromie si chcú strážiť. Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa v slovenskom šoubiznise zrodil nový pár.

V súvislosti s tým nás zaujímalo, čo na to hovorí bývalá partnerka Branislava Záhradníka Martina Šindlerová. „Posledné mesiace nie sme s Braňom príliš v kontakte. Mali sme každý pracovné povinnosti. Neviem, či má vzťah alebo nie. No ak si našiel priateľku, s ktorou je šťastný, tak mu to úprimne želám. Nech im to vydrží,“ povedala pre topky.sk Martina. Keď sme sa jej spýtali, či sa v jej živote objavil nový muž, vyjadrila sa nasledovne: „Svoje súkromie nebudem komentovať.“

Láska Šindlerovej a Záhradníka stroskotala vo februári 2008. Dvojica si však i napriek búrlivému rozchodu našla k sebe cestu a dodnes má kamarátsky vzťah. Niekoľkokrát sa spolu objavili na spoločenských akciách a dokonca si v decembri toho istého roku urobili výlet do Las Vegas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu