Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pirátka z Karibiku s milencom: Desivo vychudnutý párik!

Keira Knightley s milencom Rupertom Friendom Zobraziť galériu (8)
Keira Knightley s milencom Rupertom Friendom (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Vrana k vrane sadá?! Britská herečka Keira Knightley (24), ktorú médiá roky podozrievajú z anorexie, svojou úchylkou už zrejme pobláznila aj vlastného frajera Ruperta Frienda (28). Pomaly sa z neho stáva iba tieň a všetko vyzerá tak, akoby sa spolu plánovali vyhladovať na smrť!

Čo to s ním, preboha, porobila?! Pýtajú sa s hrôzou novinári po tom, čo Keiru ruka v ruke s milencom zastihli tento týždeň v londýnskych uliciach. Rupert ako príkladný partner vyzdvihol svoju lásku, keď skončila v práci, aby sa spoločne navečerali. Ktovie však, čo sa im nakoniec objavilo na tanieri... Žeby jeden zelený hrášok? To by zrejme nikoho neprekvapilo – herec totiž svojou vyziabnutou figúrou už doslova naháňa strach!

Bledé vpadnuté líca, červené oči, tmavé kruhy pod nimi a neuveriteľné tenké nohy obuté v bagandžiach, ktoré vážia snáď rovnako, ako ich majiteľ. Hoci sa anorexia u mužov zvyčajne nevyskytuje, Rupert zrejme patrí medzi smutné výnimky. Zaujímavosťou pritom je, že sa tak deje práve počas jeho vzťahu s Keirou, ktorá sama zápasí s príliš štíhlymi krivkami. A aj keď akékoľvek spojitosti s poruchou stravovania odmietla, prítomnosť anorexie v rodine potvrdila. Asi to nie je iba náhoda...

Prominentný pár zahorel vzájomnou vášňou počas natáčania spoločnej snímky Pride & Prejudice (Pýcha a predsudok). Momentálne obaja účinkujú na tých istých divadelných doskách, no v odlišných predstaveniach. Dúfajme, že si už čoskoro vezmú k srdcu úslovie „Láska ide cez žalúdok“ a trošku sa navzájom vykŕmia!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu