Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Flirtujúca Rihanna: Chce zbaliť Kanye Westa!

Rihanna a Kanye West Zobraziť galériu (11)
Rihanna a Kanye West

LONDÝN – Má nový objekt! Speváčka Rihanna usilovne pracuje na svojom pláne si cez Vianoce užiť poriadneho sexu. Konečne našla aj toho pravého adepta na túto úlohu - nie je ním nik iný ako raper Kanye West!

Raz vyskúšaš černocha – a nikdy nebudeš chcieť iného! Pre speváčku Rihannu platí toto heslo na sto percent. Svoj pohľad totiž upriamila na rapera Kanye Westa. V metropole Anglicka sa stretli v nočnom klube a okamžite zabudli na okolitý svet. Intímne šepkanie a zmyselné pohľady do očí – tak vyzeral večer v podaní tejto dvojice. Rihanna predviedla svojmu najnovšiemu objektu to, v čom sa vyzná najlepšie – poriadne erotický tanec. „Stála pred ním a dopriala mu veľmi súkromný tanec – a on miloval každú jeho sekundu,“ opísal situáciu v klube Whisky Mist jeden z návštevníkov. Hostia začali postupne odchádzať už okolo tretej. Exotickej speváčke sa však v spoločnosti úspešného rapera páčilo a domov sa nepobrala skôr ako o pol piatej ráno. Tomu sa hovorí žúr!

Rihanna už dlhšie dáva na známosť svoj záujem o druhé pohlavie. Po nešťastnom ukončení vzťahu s bitkárom Chrisom Brownom si dala od mužov pauzičku. Dnes je však opäť vo forme a pripravená na ďalší vzťah. Žeby sa Kanye West rozhodol splniť jej želanie mať počas Vianoc dobrý sex? Vyzerá to tak!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu