Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Šťastná Rihanna: Konečne má opäť sex!

Rihanna a Matt Kemp Zobraziť galériu (8)
Rihanna a Matt Kemp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Splnilo sa jej vianočné želanie! Rihanna sa modlila za dobrý vianočný sex a zdá sa, že jej prianie bolo takmer do bodky vypočuté a konečne našla dostatočne obdareného borca. Dúfajme, že s ním bude mať viac šťastia ako s bitkárom Chrisom Brownom!

Už jej je dobre! Rihanna sa už dlhšie netají s tým, že je pripravená na nového muža. Jej nároky však určite nie sú malé – ako prezradila, veľkosť penisu u nej veľmi zaváži. Ak nie je dostatočná, ani milá povaha to podľa nej nenapraví: „Vnútorná krása sa tiež počíta, ale bez poriadnej hračky to nie je zábava“. Zdá sa, že konečne našla toho pravého! Je ním americký hráč bejzbalového tímu L.A. Dodgers, Matt Kemp. A to je veru poriadny kus chlapa – nie nadarmo má prezývku Bizón! Dokonca aj Rihanna, ktorá veru nepatrí medzi nízke ženy pri ňom pôsobí drobným dojmom.

Tentokrát to zrejme nie je iba nevinný flirt – aspoň zo strany Matta. Ten dokonca sexicu z Barbadosu nasledoval až do Spojených arabských emirátov, kde mala Rihanna novoročné vystúpenie. „Rihanna ho má rada, pretože je to gentleman...a je super sexi!“ povedal zdroj blízky speváčke. Matt by si však na svoje srdce aj tak mal radšej dávať pozor. Snedá kráska totiž nedávno prezradila, že momentálne hľadá skôr príjemné rozptýlenie ako vážny vzťah.



Ktoré ženy sú krásne? Všetky! Presvedčte sa tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu