Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekvapenie v Eurovízii: Mukatado sa vracia do šou!

Martin Pyco Rausch a Jana Kozáková zo skupiny Mukatado Zobraziť galériu (11)
Martin Pyco Rausch a Jana Kozáková zo skupiny Mukatado

BRATISLAVA – Na obrazovkách ich uvidíme už tento piatok! Skupina Mukatado, ktorá minulý rok obsadila na Eurovízii strieborné miesto so skladbou Ja sa mám, chystá návrat do pesničkovej šou.

Mukatado predstavia v Eurosongu svoj nový singel, remix skladby Prečo so mnou spíš. Pri tejto príležitosti uvidia diváci v exkluzívnej premiére aj ich nový videoklip k spomínanej piesni. Zaujímavosťou je, že v klipe vystupuje aj moderátor Eurosongu Martin „Pyco“ Rausch, ktorý sa dokonca podieľal aj na samotnom scenári.

„V skupine Mukatado sa kombinuje hudba, ktorá sa mi páči, s ľuďmi, ktorí sú mi sympatickí. Takže spolupráca bola pre mňa tvorivou výzvou,“ povedal na margo videoklipu Pyco. Samotné nakrúcanie trvalo dva dni. Jedna časť vznikala v Bratislave, druhá na zámku v Budmericiach.

V súvislosti s piatkovým vystúpením Mukatada v Eurovízii nás zaujímalo, prečo sa po minuloročnom úspechu neprihlásili do Eurosongu 2010. „Koncom uplynulého roku nás zahltilo veľa pracovných povinností. A nemali sme ani vhodnú pesničku, ktorý by sme prihlásili. Nechceli sme to siliť,“ vysvetlila topkám manažérka kapely Andrea Pivarčiová.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!

VIDEO: Takto vznikal nový klip skupiny Mukatado.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu