Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Urazený Tásler: Zariadil vyhadzov z Eurovízie!

Ivan Tásler sa postaral o rozruch Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler sa postaral o rozruch

BRATISLAVA - Ten sa skrátka nebabre! Líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler (30) sa postaral o poriadny rozruch v pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest 2010. Čo sa stalo?

Len nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že z Eurovízie odstúpili dvaja interpreti. Skupina Golden Storm sa s pesničkovou šou rozlúčila kvôli personálnym zmenám, Ján Mitaľ a Gionno odstúpili bez oficiálneho udania dôvodu. Nám sa však podarilo zistiť, čo je príčinou. Alebo kto? Ivan Tásler!

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, nepáčilo sa mu, že ho spomínaná formácia neoboznámila o zámere prihlásiť do Eurovízie pieseň Chýrna zem, na ktorej sa podieľal ako jeden z troch autorov hudby. Keď to zistil, rozhodol sa, že skrátka nedá súhlas na prezentovanie piesne v jednom zo štvrťfinálových kôl. A to znamenalo stop pre Jána Mitaľa a skupinu Gionno.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa snažili počas včerajška niekoľkokrát spojiť s Ivanom Táslerom. Nezdvíhal však mobil a nereagoval na SMS. Nakoniec sa k téme vyjadril jeho brat Miro, ktorý bol o vzniknutom probléme dobre informovaný.

„Ak sa niekto hlási do relácie takéhoto formátu, tak je fajn, ak sa na to autorov aspoň dopredu spýta,“ povedal pre topky.sk a zdôraznil, že o „eurovíznych“ zámeroch spomínanej formácie netušil. „Hoci sme s Jánom Mitaľom robili celý album, nikto z nás nevedel, že sa do súťaže chystá,“ tvrdí Miro Tásler.

Jeho slová však spochybňuje otec Jána Mitaľa. „Podľa nás o tom vedeli. Robili nám half playbacky. O tejto téme sme hovorili, museli o tom vedieť,“ protirečí Mirovi Táslerovi a myslí si, že dôvod synovej neúčasti v Eurosongu je v tom, že sa „možno tí slávnejší autori báli, že pesnička neuspeje. Skrátka sa rozhodli, že ju nechcú uverejniť.“

Nech už sú teda príčiny akékoľvek, jedno je isté: „zakázanú“ pieseň nahradí v zajtrajšom štvrťfinálovom kole skladba Dolina, dolina od skupiny Lekra.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu