Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Novinky v Paneláku: Mafián Sklár ako ho nepoznáme!

Peter Sklár
Peter Sklár

BRATISLAVA - Už tento pondelok sa začne piata séria Paneláku (2008). Ako povedal autor seriálu Andy Kraus, diváci a diváčky sa dočkajú niekoľkých zmien.

Tou najväčšou sú nové priestory nemocnice a psychologicko-diagnostického centra pre deti, kde pracuje postava herečky Diany Mórovej. "Bude to hlavne o vzťahoch," povedal Andy Kraus s tým, že piata séria bude "jemne komediálna", no bude obsahovať aj napätie. Tvorcovia a tvorkyne obnovia aj zaraďovanie aktuálnych udalostí zo Slovenska aj zo sveta, ktoré vo štvrtej sérii "opomenuli", čo Andy Kraus plánuje v piatej sérii napraviť.

Nové priestory prinesú okrem pôvodných aj nové tváre. Na klinike budú pracovať tri sestry v podaní Lucie Lužinskej, Ivany Kuxovej a Kristíny Turjanovej. Doplní ich lekár v podaní Petra Sklára. "Dúfam, že si naňho diváci čoskoro zvyknú. Chápem totiž, že si jeho tvár spájajú najmä so seriálom Mafstory," povedal Andy Kraus o novej postave televízneho mafiána.

Novou posilou bude tiež Matej Landl, ktorý sa predstaví ako lekár v detskom psychologicko-diagnostickom centre, kde bude hrať po boku Diany Mórovej, Zuzany Mauréry a Zuzany Vačkovej. Andy Kraus zároveň naznačil, že jedna z herečiek je tehotná, čo zakomponujú do deja, a tak jej postave nebudú musieť brucho "vypchávať vankúšmi". Dodal, že tak ako v predchádzajúcich sériách, aj v novej sa budú snažiť, aby do seriálu pritiahli známe, aj zahraničné, osobnosti.

Na televízne obrazovky sa chystajú aj nové série ďalších seriálov. Trinásť častí novej sezóny Profesionálov (2008) je už nakrútených. Riaditeľka produkcie televízie Joj Alexandra Dubovská ubezpečila divákov a diváčky, že v seriáli stále ostáva Ľuboš Kostelný. K známemu tímu sa pridajú hostia Tomáš Maštalír a Michal Hudák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu