Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hviezdy slovenských seriálov na jednom javisku

Program DPOH na november 2009 Zobraziť galériu (2)
Program DPOH na november 2009

Na novootvorenej scéne Mestského divadla P. O. Hviezdoslava sa v spoločnom predstavení KOSA stretnú hviezda obľúbených slovenských seriálov Panelák a Ordinácia v ružovej záhrade.

Skvelá komédia, v ktorej exceluje Božidara Turzonovová a predstavenie sprevádza živá jazzová kapela. Jej šarmantným hereckým partnerom je brnenský herec Martin Trnavský, slovenským divákom známy aj ako riaditeľ nemocnice zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Jedného vianočného večera prekvapí starého mládenca v jeho skromnom byte nečakaná návšteva, muž v maske, ktorý sa vydáva za Smrť. Oznámi mu, že si pre neho prišiel, pretože nastal jeho čas a nalieha na neho, aby s ním odišiel do záhrobia. Navyše je to jeho prvý deň v práci, ktorú si našiel na inzerát a tak mu záleží na tom, aby sa dobre uviedol pred svojou šéfkou - Starou čeľusťou. Mládencovi sa samozrejme nechce. Dôjde ku vzájomnej konfrontácii, z ktorej vyústi mnoho humorných situácií.

Pokiaľ chcete vedieť ako táto jemne čierna komédia dopadne, nenechajte si ujsť predstavenie KOSA dňa 27. októbra 2009 o 19,00 hodine v Mestskom divadle P.O.Hviezdoslava. Vstupenky v predaji na www.ticketportal.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu