Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zdivočení Banášová a Modrovský: Vystrájali, ako sa dalo! Ani polícia im nevadila!

Banášová a Modrovský počas zdvíhačky. Zobraziť galériu (13)
Banášová a Modrovský počas zdvíhačky.

BRATISLAVA – Predviedli, čo v nich je! Adela Banášová (28) a Peter Modrovský (26) ukázali, že sú naozaj zohratý pár. Svoje tanečné kreácie a zdvíhačky predviedli aj neskoro v noci v centre mesta, kde sa konala tajná párty po skončení Let´s Dance. A dokonca im neprekážala ani prítomnosť policajtov. Dostali za to pokutu?

Párik Banášová a Modrovský si rozlúčkovú párty poriadne užili. Pred podnikom v centre hlavného mesta, kde sa konal utajený žúr po finále Let´s Dance 3, totiž schuti obaja vystrájali. To, že momentálne prežívajú láskyplné obdobie, si bezpochyby všimli aj policajti. Priamo pred nimi predviedli romantickú zdvíhačku, známu z populárneho filmu Hriešny tanec. „To bolo také spestrenie v zmysle, že ´poďme sa zdvihnúť´. Keď máme veselú náladu, tak sa zdvíhame,“ vysvetlil Modrovský dôvod, prečo takto s Adelou vyvádzali.

Potom, ako predviedli tento dokonalý tanečný prvok, za ktorý by im porota mohla dať bezpochyby samé desiatky, sa vrátili späť do podniku. Pár minút na to však vyšiel tanečník opäť von v spoločnosti jedného policajta, ktorý bol spolu s ďalším kolegom privolaný na miesto kvôli rušeniu nočného pokoja. Obaja svorne kráčali k autu mestskej polície a vyzeralo to tak, že Modrovský zrejme dostane pokutu.

Táto hrozba bola naozaj reálna, pretože polícia už predtým udelila majiteľovi podniku finančný trest za nadmerný hluk v priestoroch, kde sa utajená párty Let´s Dance konala. Neprekvapilo by nás teda, keby dali muži zákona pokutu aj tanečníkovi. Topky.sk preto zaujímalo, či za svoju „zábavku“ zaplatil aj Modrovský. „Mňa nepokutovali. Len som chcel vedieť, čo sa deje,“ dodal sympatický mladík, ktorý si vraj pri zdvíhačke s Adelou vraj natrhol nohavice.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu