Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekvapivé výsledky 1. kola Eurovízie: Superstaristi dostali „na frak"!

Najviac esemesiek dostala skupina Hrdza Zobraziť galériu (6)
Najviac esemesiek dostala skupina Hrdza

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Prvé štvrťfinále pesničkovej šou Eurovision song contest 2010, ktoré si diváci mohli pozrieť včera večer na Jednotke, prinieslo prekvapivé výsledky. Známi interpreti pohoreli!

Dlho očakávaná šou Eurovision song contest včera večer predstavila prvú desiatku súťažných piesni. Medzi interpretmi sa predviedli aj známe tváre. Nechýbali napríklad   bývalí superstaristi, či skupina Horská Chata, ktorá získala minulý rok sošku Slávika v kategórii Objav roka. No takmer všetci pohoreli.

Svojím výkonom a skladbou divákov evidentne nezaujali superstaristi Michal Chrenko a Lucia Olešová, ktorí skončili na dne tabuľky (obsadili ôsme a siedme miesto). Najväčším šokom bola posledná priečka pre skupinu Margot, v ktorej sa ako speváčka predstavila skúsená a nadaná Andrea Zimányová. Zaujímavé bolo tiež, že na piatom nepostupujúcom mieste skončila spomínaná skupina Horská Chata. Im unikol postup len o vlások.

Medzi štvoricou, ktorú uvidíme v semifinále, sa dostal najznámejší spevák spomedzi desiatky interpretov, ktorí včera odspievali - Tomáš Bezdeda. Ten sa umiestnil na tretej priečke. Za ním skončila už iba speváčka Michaella. Striebro si v piatkový večer odniesol Richard Čanaky so svojou kapelou FBI. Najviac divákov zaujalo zoskupenie s názvom Hrdza, ktoré svojou zmodernizovanou folklórnou piesňou Taká sa mi páči vyhralo piatkové štvrťfinále.

Už túto nedeľu sa dozvieme ďalších štyroch postupujúcich, ktorí tak budú mať možnosť zabojovať v semifinále o postup medzi najlepších interpretov.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!

Výsledky SMSkového hlasovania 1. štvrťfinále:

1. Hrdza Taká sa mi páči -  19,5%
2. Richard Čanaky & FBI Zlomené krídla - 18,5%
3. Tomáš Bezdeda Na strechách domov - 16,9%
4. Michaella O nás - 15,9 %
5. Horská chata Myslíš, že vieš, kto som? - 8,7%
6. Six & Kristy Priestor pre dvoch - 5,9%
7. Lucia Olešová Rok a pol - 5,0%
8. Michal Chrenko Kto vlastne som - 3,9%
9. Dreamtouch Je to OK! - 3,1%
10. Margot Tak ma hrej - 2,5%


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu