Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lučeniča už nikde nechcú: Po medzinárodnej SuperStar stratil ďalší lukratívny kšeft!

Laco Lučenič Zobraziť galériu (2)
Laco Lučenič

BRATISLAVA – Ďalšia rana! Bývalý úspešný porotca speváckych šou Laco Lučenič (57) prichádza v poslednom čase o jeden televízny kšeft za druhým. Topky.sk zistili, že ani v ďalšom úspešnom speváckom projekte si neškrtne! Ako sa s tým zmieruje?

Už v piatok začínajú slovenské kolá dlho očakávanej hudobnej šou Eurovision Song Contest. No Slovenská televízia stále úpenlivo tají, kto sa objaví v porotcovských kreslách.

Topky.sk však zistili, že medzi odborníkov na hudbu si tentoraz s najväčšou pravdepodobnosťou nezasadne minuloročný predseda poroty Laco Lučenič. Na margo toho sme oslovili aj PR manažéra Jednotky Martina Kontúra. „K menám porotcov sa zatiaľ vyjadrovať nebudeme, čiže vám túto informáciu týkajúcu sa Laca Lučeniča nemôžem potvrdiť, ani vyvrátiť,“ odvetil záhadne Kontúr.

My sme však oslovili aj speváka a bývalého porotcu Lučeniča. Ten nám svoje „účinkovanie“ v Eurovízii bez problémov ozrejmil. „Neviem o tom nič, že by som tam mal byť. Nikto mi o tom nehovoril,“ priznal muzikant. Je teda viac než zrejmé, že si po odstavení v Česko Slovenskej SuperStar neškrtne ani v druhom ročníku Eurovízie.

Paradoxné na celej veci tiež je, že v minulom roku figuroval v estévečkarskej šou ako predseda poroty. Necíti preto krivdu? „Už by som to ako krivdu nemohol cítiť, lebo to by som musel cítiť stále,“ prezradil Lučenič, ktorý dôvod svojej neúčastí nevidí ani tak v peniazoch, ale v niečom úplne inom. „Zrejme videli v medzinárodných kolách aj niečo "nové"... Nie je však tiež vylúčené, že išlo o iné tlaky,“ zamýšľa sa bývalý porotca. Definitívne porotcovské zloženie tohtoročnej Eurovízie sa dozvieme čoskoro.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu