Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NOVINKA! Eurosong 2010: Tu nájdete všetko!

Profily účastníkov Eurovision Song Contest 2010
Profily účastníkov Eurovision Song Contest 2010

BRATISLAVA – Slovenská časť Eurovision Song Contest 2010 je už v plnom prúde. Topky.sk pre vás vytvorili stránky, kde nájdete profily všetkých interpretov, rozhovory, ale aj rozpis jednotlivých kôl. A to nie je všetko! Najnovšie sme totiž pre vás prichystali dve zaujímavé novinky!

Kliknutím sem sa dostávate do centra eurovízneho diania. Ponúkame vám tu kompletné zoznamy súťažiacich. Nazretím do ich profilov sa vám zobrazí nielen fotografia, ale aj informácie z ich súkromia. Rovnako tak máte možnosť vypočuť si piesne, s ktorými chcú speváci, ale aj skupiny v jednotlivých súťažných kolách zabojovať. 

Svoj názor na to, kto by mal našu krajinu reprezentovať v Nórsku, môžete vyjadriť v ankete, čím bezpochyby podporíte svojho favorita. V sekcii Kalendár podujatí sa nachádza presný rozpis jednotlivých súťažných kôl.

Stránka ponúka aj online rozhovory s vašimi obľúbencami. V nich vám interpreti ochotne odpovedajú na vaše zvedavé otázky. Najaktuálnejšie a exkluzívne informácie ohľadom pesničkovej šou nájdete v sekcii Novinky.

Navyše, teraz pre vás máme ďalšie !novinky!,vďaka ktorým sa dostanete k Eurovízii ešte bližšie. V profile každého súťažiaceho totiž nájdete aktuálne fotografie z jeho televízneho vystúpenia. Už teraz si môžete napríklad pozrieť, ako to rozbalila kapela Horská chata, aký účes zvolila speváčka Mista, v akých šatách sa predviedli Renáta Čonková a Martina Polievková alebo ako to na pódiu pristalo Martine Schindlerovej... Atmosféru vystúpenia vám však sprostredkuje aj videozáznam z prenosu, ktorý tiež nájdete v profile každého interpreta. Listujte našimi stránkami a bavte sa!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu