Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Za Jarošom plakal aj Mikla

Miro Jaroš Zobraziť galériu (6)
Miro Jaroš

BRATISLAVA - Po prvý raz ho Habera trochu pochválil, ba netipoval ho ani na vypadnutie. A bolo to aj naposledy. Napriek tomu, že v kole Duetá spevák z Tepličky nad Váhom Miro Jaroš (27) podal slušný výkon, vo finále megašou Slovensko hľadá SuperStar skončil. Bolo to v predvečer jeho 27. narodenín.

Porota Mira ničila od začiatku, najmä Paľo Habera. V priamom prenose dokonca raz povedal, že by Jaroša zo súťaže vyrazil. "Nemá na ostatných spevákov," zhodnotil ho nemilosrdne a tvrdil mu, že sa vo finále udržiava iba svojou šikovnou taktikou. "Čo sa mám vzdať? To by som sklamal nielen seba, ale aj všetkých svojich fanúšikov, ktorým ďakujem za podporu," nevydržal ustavičný tlak Miro Jaroš.

Až po zverejnení priebežných výsledkov sa ukázalo, akú mal šoumen z Tepličky pravdu. Diváci si ho vo finále želali. Jaro, známy aj ako izraelský bojovník za práva gayov, sa až do piateho kola počtom hlasov držal na popredných priečkach.

"V tejto pesničke bolo asi päť tónov a pár z nich bolo občas falošných," drvil Habera Mira v piatom kole. Hlasová pedagogička Alena Čermáková však mala iný názor na extravagantného speváka so šticou vlasov podobnou srsti morského prasiatka. "Na moje prekvapenie má rozsah dve a pol oktávy," povedala o Mirových hlasových možnostiach. Podľa nej Miro neukázal všetko, na čo má predpoklady.

Miro vzal svoj vyhadzov so stoickým pokojom. Už s ním trochu počítal. Zato všetci ostatní, speváci aj fanúšikovia, plakali ako na pohrebe, po prvý raz a možno naposledy aj "tvrďas" Mikla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu