Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

SuperStar: S Jarošom sa lúčili ako na pohrebe!

Vyradený Miro Jaroš. Zobraziť galériu (32)
Vyradený Miro Jaroš.

BRATISLAVA - Zbohom, Miro! S vyradeným šoumenom Mirom Jarošom (27) sa počas šiesteho finálového večera SuperStar lúčili diváci i fanúšikovia ako na pohrebe.

Vzlykanie a aj hlasný plač sa ozývali z hľadiska, kde sa po vyhlásení verdiktu na plné ústa rozplakala osemročná Dianka Klamová z Bratislavy. Slzy dojatia a smútku nezadržal na niekoľko minút ani "drsňák" Robo Mikla (23). "Strašne to bolelo," zhodli sa Mirovi fanúšikovia po jeho odchode zo SuperStar.

V šiestom finálovom kole dal zo seba skutočne všetko. Možno aj sám tušil, že na tomto javisku, v tejto šou si zaspieva naposledy. Stalo sa! Miro dostal z celkového počtu 603 185 hlasov, ktoré súťažiacim prišli, iba 72 808.

Moderátori večera Adela a Pyco do poslednej chvíle držali v napätí nielen Jaroša, ale aj Leopardieho muža Roba Miklu. Až ruka moderátora Martina Rauscha (27), alias Pyca, definitívne rozhodla, kto zo SuperStar ide nadobro domov. Pyco sa dotkol Mirovho pleca, čo pre neho znamenalo koniec.

Diváci v Národnom tenisovom centre (NTC), kde vrcholila SuperStar, prestali doslova na niekoľko sekúnd dýchať. V sále zostalo ticho. Chvíľu nič, len ticho! A potom to prasklo. Iba osemročné dievčatko sa rozplakalo a neutíchajúci plač sa ozýval halou NTC. "Plakala, lebo vypadol jej favorit Miro Jaroš," prezradil Diankin otec Ivan.

Matke sa podarilo plačúce dieťa na chvíľu upokojiť. Slzy však začali roniť i finalisti SuperStar. "Miro je úžasný človek, mám ho rád, a keď som videl dokrútky, prišlo mi ho ľúto," zdôvodňoval svoj "rev" kontroverzný spevák.

O niečo lepšie zobral vyhadzov samotný Jaroš. "Už som to očakával. Bude mi smutno za týmito ľuďmi," uzavrel. Teraz je jasné, že v NTC bude práve tento spevák z Tepličky nad Váhom určite chýbať. Dnes oslavuje Miro 27 rokov. Škoda, že dostal práve takýto darček.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu