Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Miro Jaroš bol online na Bleskovkách!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (11)
Miro Jaroš

Kandidátov na slovenskú SuperStar je opäť o jedného menej. V šiestom finálovom kole vypadol v piatok zo súťaže Slovensko hľadá SuperStar Miro Jaroš, ktorého vypadnutie zo súťaže neprekvapilo: "Očakával som to. Už minulý týždeň som bol presvedčený, že to budem ja a na moje veľké prekvapenie to schytal Samo. Tento týždeň mi už bolo viac-menej jasné, že to budem ja. Myslím, že sme to všetci dotiahli dosť ďaleko. Pre mňa bola veľká česť byť už v TOP 11. Nemám teda pocit, že by som niečo stratil."

A tu sú vaše otázky a Mirove odpovede...

Rozhovor

12:59:19 - otázka od: jana ahoj, ako sa mas? Ahooooj! Zdravim vsetkych a mam sa skvelo!

12:59:42 - otázka od: Ivan Už ti chýva SHS? Chyba! Hlavne ti, co tam este zostali.

12:59:58 - otázka od: Katka Shalom. Ma kore? Ha kol micuyan, toda ve ata?

13:01:27 - otázka od: dancul Ahoj Mirko, v prvom rade vsetko naj k narodeninam. Chcem sa Ta opýtat, co planujes v blizkej buducnosti a co sa po SHS zmeni v tvojom zivote, myslim v planoch. Je mi velmi luto, ze si vypadol az som si poplakala, teraz mi je uz uplne jedno kto vypadne. Tvoj typ na vitaza? A pivko alebo cajicek, dáme? Prajem Ti vsetko naj a nech sa Ti dari aj v sukromi aj inak! Pápá Budem nahravat cedecko, ponuku od vydavatelstva som uz dostal, este sa musime rozhodnut v akom bude style a dohodnut sa na podmienkach. Hned po sutazi vychadza album na ktorom budeme mat pesnicku vsetci finalisti. Ja tam nahram Boro Boro.

13:01:54 - otázka od: Teri Ahoj Mirko, vratis sa naspat do zahranicia alebo ostanes doma na Slovensku a bude spievat? Zostanem doma a budem vam spievat...

13:04:19 - otázka od: princesska Ahoj Mirko, myslim ze za svoje vystupenie v piatok sa vobec nemusis hambit. Podal si naozaj vynikajuci vykon. Najlepsie ti vysla pesnicka so Zdenkou - 7 seconds. Ale aj s Robom ti to islo vyborne. A bolo mi luto, ze si uz vypadol. Ja viem, ze kazdy raz musi "z kola von" ale aj tak. Mas v sebe taku zvlastnu charizmu a nieco, cim si ziskavas srdcia svojich fanusikov. Chcela by som sa ta opytat, aka je teda uplna pravda o tebe a Katke Koscovej. Vsetci uz vieme, ze je to len tvoja velmi velmi dobra kamaratka, ktora ma uz svojho priatela. Ale aj tak by ma zaujimalo, ci je pravda to, ze si jej este davnejsie vyznal lasku:o) Alebo si ju naozaj vzdy povazoval iba za svoju super kamaratku? Pytam sa preto, lebo novinari popisu vselico a my, jedoduchi ludia, potom nevieme comu mame verit:o) A este nieco, mas v plane vratit sa spat do Izraela /pre svoje trenky/ ?:o)))) P.S: Myslim ze mozes v pohode konkurovat Arashovi:o) To co si vtedy predviedol....klobuk dole. A myslim ze nikto nepochybuje, ze si nielen dobry spevak, ale aj tanecnik. Tak vela stastia a nech sa ti v zivote splni to, po com tak velmi tuzis:o) Ano, Katke som vyznal lasku, ale uz bolo neskoro... Teraz sme naozaj dobri kamarati... Aj potom, co som sutaz opustil sme denne v kontakte. Katka je skvely clovek... A tiez si myslim, ze 7 seconds so Zdenkou nam vysiel dobre, neviem o com to hovoril Palo Habera.....

13:05:33 - otázka od: Kristína Ahoj Mirko, od zaciatku ti drzim palce, to som ja co som ti poslala torticku k narodeninam a doniesla ju do hotela aj s priatelkami a tvojimi fanynkami. Drzime ti palce, kedy vydas CD, urcite si ho kupim. Nie si smutny, ze si vypadol, aj ked porota ti nebola naklonena? Kirsti zatial neviem kedy album presne vyde, urcite dam vediet ked budem vediet. Ta torta bola skvela, dakujem za nu pekne. Pochutili sme si s Robom, aj ostatnymi...

13:07:16 - otázka od: Lucia (27) Ahoj Mirko, najprv všetko najlepšie k narodeninám! Tvojim vypadnutím zo SuperStar už pre mňa nebude súťaž taká pútavá (SMS som poctivo posielala!), ale dúfam a verím, že budeme o Tebe skoro počuť. Musím Ťa pochváliť najmä za posledné kolo, kde skutočne nemôžem súhlasiť s hodnotením Paľa Haberu, ale veď aj on je len človek....Kde Ťa bude možné najbližšie vidieť a počuť? (okrem piatkovej Superstar) Najblizsie asi len v Piatok v SHS, AAAAA teraz ma napadlo, ze budem rano v Rannom Magazine v STV vo stvrtok.

13:07:51 - otázka od: janko aký je tvoj názor na miklu?? Je to dobry clovek, v TV je taky aky naozaj je. Kamarat.

13:08:12 - otázka od: Imena Ktzo je podla teba naj zo superstar? Vsetci a aj Adelka a Pyco!

13:09:27 - otázka od: Katarína Ahoj Mirko. Mám veľmi rada Superstar hlavne kvôli tebe. Tvoj spev sa mi velmi páči a ešte k tomu z teba vyžaruje niečo, čo mi dodáva energiu a po každej relácii, v ktorej si sa objavil, som sa cítila omnoho lepšie. Čo budeš robiť teraz? Chceš sa vrátiť do Izreala, alebo dúfaš, že budeš aj ty medzi tými, ktorým vydajú album? Prajem ti veľa šťastia a aj naďalej vyžaruj zo seba tu pozitívnu energiu. Je mi len ľúto, že som ťa nemohla vidieť na vlastné oči, alebo sa s tebou aspoň telefonicky pozhovárať (ale takých nás je asi veľa). A všetko najlepšie k tvojím včerajším narodeninám. Ahoj. Dakujem vsetkym za blahozelania. Este nikdy som nedostal tolko darcekov, priani, karticiek, smsiek ci listov a styri torty. Vsetkym dakujem.

13:10:31 - otázka od: Adriana Buriánková Ahoj Mirko, v dnešných dňoch Ti iste už veľa ľudí potriaslo rukou a prialo tie krásne veci. Nuž dovoľ mi byť jednou z nich a tíško si vypočuj, čo moje srdce ráči. Prajem Ti nech Tvoje srdce navždy v kráse rozkvitá na lúke štastia a splnených snov. Taktiež pevné zdravie pre Teba a všetkých nablízku, úspechy pri hudobnej kariére a hlavne tie v osobnom živote. Nech slovo Priateľ v Tebe nikdy neznie prázdnotou a vždy máš niekoho pri sebe, kto Tvojej duši rozumie. Si dobrý –Ty na to máš, verím, že sa čoskoro objaví Tvoje CD a tiež nejaké videoklipy. Ešte raz všetko naj... Adriana Ada, dakujem pekne :)

13:12:10 - otázka od: Jarka Ahoj Miro, Od zaciatku som tuzila po tom, aby ta vyhodili,az cim viac si tam zotrvaval, tym si mi prestaval vadit. To, ze nevies spievat netvrdim, ale boli a su tam ovela lepsi spevaci, to sam urcite vies. Urcite si velmi sympaticky a mily clovek! Inac vsetko naj k vcerajsim narodeninam, moja mamka vcera taktiez oslavila svoje a ty si bol jej favoritom…Planujes navrat do Izraelu alebo rozbehnes hudobnu karieru doma?Vela stastia!!! Zdravim maminu, to je v pohode, ze si ma na zaciatku nemala rada. Su ludia, co ma nemaju radi ani dnes. Nikdy som netvrdil, ze som bol v sutazi najlepsi spevak.

13:12:23 - otázka od: xavierka Chces sa vratit do Izraela? Predsalen je tam asi viac zabavy ako v tejto krajine... Tu sa momentalne bavim viac...

13:13:45 - otázka od: 9937 Ahoj Miro, aj obloha v sobotu doobeda plakala, že si vypadol zo súťaže. Môžeš mi sľúbiť, že začneš poriadne jesť, aby si sa nám nestratil pred očami, kým natočíš vlastné CD? D. Ja sa uz snazim. Jem vsetko, co mi pride pod ruku. Bol som dva tyzdne chory a nejedol som takmer nic. Ja sa uz polepsim... uz len kvoli svojmu zdraviu.

13:14:57 - otázka od: deni 1. kto vyberal pieseň na duet s Katkou? 2. ako je možné, že vám tak nevyšiel- chceli ste veľmi spolu dobre zaspievať? 3.Komu budeš posielať hlasy ? 4. V živote a v speve Ti prajem len to najlepšie. Piesen som navrhol ja. A nikdy sme ju tak nepodarene nezaspievali na skuske a pod. OOOps, ale v priamom prenose nam to nevyslo, to sa stava...

13:15:40 - otázka od: Katka Ahoj Miro, super ze vie niekto na slovensku po hebrejsky. Posli nejaku mailovu adresu a mozme pokecat. :) jaros.miroslav@post.sk Ale chodi mi tam velmi vela listov, tak mi trosku trva kym odpoviem.

13:16:04 - otázka od: Eska Myslíš si, že by si sa dokázal hudbou uživiť, písať si nejaké pesničky, prípadne dať dokopy nejakú kapelu? Pesnicky si dokazem napisat a coskoro ich predstavim aj ludom.

13:16:42 - otázka od: liann veríš v Boha? ano

13:17:19 - otázka od: Miška Ahoj Mireček, je mi ľúto, že si vypadol. Si veľmi fajn, charizmaticky človiečik. Stretli sme sa na OTOvi, takze to viem posudit :-) Čo budeš teraz robit? Samozrejme viem, že život nekončí pre jedno vypadnutie zo Superstar. jasne, ze nekonci. vsetko sa pre mna teraz iba zacina..

13:22:05 - otázka od: Yardena Shalom!Haya naim lirot seata medaber ivrit ve gam samachti lishmoa se sharta beivrit:-)ein harbe anashim bamedina hazot, az chashavti im efshar lehakir,im ze efshari.toda betah she evshar. At yechol/a lachtov le doar sheli.

13:22:44 - otázka od: Aďa Ahoj Mirko. Moja mama Ti strašne držala palce a je jej velmi lúto že si vypadol. V tomto poslednom kole si bol vážne dobrý :-). Čo plánuješ robiť teraz? A s kým z finalistov si si najlepšie rozumel? So Samom, Robom, Tosom, Katkou a ostatnymi.

13:22:54 - otázka od: pepe ako sa citis?...dnes po tom vsetkom?... super ako vzdy.

13:25:08 - otázka od: Michaela Miro, mozno si ako spevak dobry, to neviem posudit, lebo sa v speve moc nevyznam,ale historky co o pises o sebe a Izraeli to je uz silna kava. Dorazil ma clanok v Markize, kde sa vyjadrujes,ze naokolo su sami teroristi a je strasne chodit po uliciach lebo stale su bombove atentaty. Vies sam, ze to tak nie je,ale chapem,ze robit si imidz na historkach z Izraela sa na SLovensku oplatilo. Ty si v Izraeli zazil uz naozaj vsetko. Bombovy atentat, kamos umrel na Aids, frajerka alkoholicka, bombova kariera, branil si homosexualov, hral vo filme.....ty vole,ze ti to este ludia zeru.Ozaj, vratis sa k nam na Svatu zem? Misa-Izrael. Mila Miska, zil som v Izraeli takmer styri roky a nesedel som v izbe medzi styrmi murmi. Zazil som tam vselico. Nikdy som netvrdil, ze je to tam az tak nebezpecne. Redaktori obcas trochu "prikraslia" pribehy.

13:26:06 - otázka od: katarína Ahoj Mirko, je mi luto,ze si vypadol,pretoze si mi bol velmi sympaticky,ale asi taka musi byt ta sutaz.Som zilincanka a preto som ti fandila.Ostavas v Ziline,alebo sa chystas opat niekde cestovat?Rada by som ta stretla v Ziline,navstevujes nejake podniky?Katarina,23,Zilina Katka, momentalne som stale casto v bratislave, este tam mam nejake povinnosti. Hlavne tyzden po "vyhadzove" mam toho dost a nestiham.

13:27:21 - otázka od: Bayka Ahoj Mirko. Posielala som Ti sms pravidelne, takze skoda :-(((( Mas krasny exoticky hlas a si strasne sexi :-D Chcem sa opytat, dostanu sa k Tebe maily zo stranky www.mirojaros.sk? Este si mi ani raz neodpisal :-))) (ja viem, ze si zaneprazdneny, to len tak :-))) nikdy som odtial ziaden mail nedostal. Napiste do mojho fanclubu a odtial mi listy vzdy preposlu.

13:28:02 - otázka od: Zuzana Čau Mirko, si zlatý, hlavne preto, že sa stále usmievaš. Komu držíš palce? Vsetkym a to vazne. Kazdy ma nieco do seba, kazdy je iny a vsetci pritom tak uzasni!

13:28:20 - otázka od: Momon Zdravim Vas Mirko, prepadla som relacii vdaka dcere aj ja, chcela som len vediet kde sa da prist k Vasmu venovaniu prip. nejakemu kontaktu. S prianim vsetkeho dobreho napiste do STV, tam si chodim pre postu.

13:28:53 - otázka od: Jana Šaranská Chcela by som sa spýtať pána Jaroša, pretože bol a stále je pre mňa človekom č. 1 v superstar, či sa nevzdá a bude pokračovať vo svojej speváckej kariere. urcite budem pokracovat dalej.Uz buduci tyzden zacinam nahravat nove demo snimky.

13:29:28 - otázka od: Imena Aj ked si vypadol si skvely spevak.Seven secon bolo skvele.Papa Dakujem a so 7 sec. mas pravdu. So Zdenkou nam to islo akosi samo od seba.

13:29:57 - otázka od: medvedík Tešila som sa, že si vypočujem Elvisa a Beatles v Tvojom podaní. Aké skladby od nich by si si vybral? Elvis - In the ghetto/ Beatles - Secret

13:32:06 - otázka od: Monika Ahoj Miro. Ako sa citis po piatku? Ak mozes povedat povedal by si mi prosim ta ze ci si aj ty myslis ze porota "sedela" na tebe od zaciatku finalovych vecerov? Mne sa totiz absolutne nepacilo ako sa k tebe spravali. No napriek tomu si clovek ktory dal do toho cele srdce a bol si sam sebou. Do buducnosti ti prajem vela uspechov. Na porotu mam tazke srdce. A este raz vsetko naj k narodeninam vcerajsim, vcera som ti napisala taku dlhsiu sms, no vobec netusim ci to cislo bolo spravne. ak ano tak dufam ze ta potesila. S pozdravom Monika Na porotu sa nehnevam. Pokial sa niekomu nepacil moj prejav dal to najavo.Neznamena vsak, ze som sa s ich nazorom vzdy stotoznil. Napr.hodnotenie mojho duetu so Zdenkou nebolo podla mna adekvatne vykonu.Hlavne zo strany p.Haberu. To vsak neznamena, ze ho nemam rad, je to jeho nazor.

13:32:41 - otázka od: Roman Miro, dúfam, že sa Ťa nedotknem, keď poviem, že slávny spevák s Teba asi nebude, ale myslím, že by si bol vynikajúci televízny moderátor. Neuvažoval si o tom ? Ale uvazoval, tiez by ma to bavilo. Najprv vsak budem spievat. O slavu vobec nejde.

13:33:04 - otázka od: eva,b, Mirko, este raz zelam vsetko najlepsie k narodenim. Dufam, ze sa skoro dockam CD cka. Medovnikova hviezda potesila? Potesila, este ju mam na policke v izbe.

13:33:51 - otázka od: lenka sklamalo ťa tvoje vypadnutie,alebo si sa s tym už vyrovnal?a našiel si si už nejakú babu? bol som na odchod zo sutaze pripraveny a babu som si este nenasiel.

13:35:34 - otázka od: 1101 Ahoj Miro! Škoda, že si vypadol. Akú pieseň si mal pripravenú do piatkového kola? Beatles, alebo Elvis? A zaujímalo by ma tiež, či ste si chystali niečo aj na muzikály, ak áno, čo si mal ty? Dúfam, že čoskoro bude na trhu Tvoje CD:) Prave na muzikaly som sa tesil. chcel som spievat Phantom of the Opera - Music of the night, ale vznikli problemy s podkladmi a tak sme toto kolo nahradili hitmi 2004.

13:36:30 - otázka od: Mirka Ahoj Miro, ako beries to, ze si vypadol? Po tom clanku v Sarme som mala pocit, ze to je pre teba aj taka ulava, pretoze to navazanie od Haberu na tvoju osobu uz bolo neznesitelne! Ved nech skusi zaspievat nieco z toho, co si spieval ty! Dufam, ze neprestanes spievat a bude sa ti velmi darit. Drzim palceky a zelam krasny den. nech skusi... ale ja ho hodnotit nebudem :)

13:37:35 - otázka od: gabriella aky mas vztah s Martinou? Rozumeli ste si aj ked je medzi vami dost velky vekovy rozdiel? Nechcel si si duet zaspievat prave s nou?? Myslim, ze v duete s Matou by som si neblysol a tak som to rad prenechal inym. Mata je super dievca, velmi ciltiva, v ziadnom pripade to nie je ladova kralovna.

13:38:59 - otázka od: Jana Ahoj Mirko, prajem Ti všetko najlepšie k narodeninám, nech sa Ti ten sen splní. V piatok po rozhodnutí plakala skoro cela naša rodina :o). Budeš nám v SHS veľmi chýbať. Už teraz sa tešíme na tvoje CD. Ešte je asi skoro sa ťa na to pýtať, ale rozmýšľal si už, aké by to CD malo byť (približne aký štýl pesničiek, jazyk...)? Dakunem Styl Boro Boro (ak sa najdu ludia, co budu schopni spravit takuto hudbu) a rad by som na album zaradil aj duet so zdenkou 7 seconds - to je moj "exoticky" styl. tak by som rad pokracoval...

13:40:32 - otázka od: Zuzka Cau Miro bola som velmi ale velmi smutna.Dufam že sa maš dobre.A chcem sa ta opitat na internete pisalo že si bol bezdomovec je to prauda?A pitam sa ta to iste ako Peta Končeka nechceš si so mnou písať ak ano tak mi napíš na susan281@zoznam.sk Ano, chvilku som bol aj bezdomovec. Nastastie v Izraeli je teplo aj v noci, takze to nebol velky problem. Problem som mal skor s jedlom...

13:41:54 - otázka od: teniska Posielala som Ti hlasy, po Tvojom vypadnutí už nemám veľmi chuť sa zapájať do hlasovania. Presvedčíš ma, že to ešte má zmysel a napíšeš, prečo by som tak mala urobiť napríklad v prospech Katky? Alebo niekoho iného? Pretoze si to kazdy s finalistov zasluzi. Ja som nic nestratil, tak netreba stracat hlavu. Ja len zacinam a dakujem vsetkym, ze som sa dostal tak daleko.

13:43:24 - otázka od: Kačena Ahoj Mirko V prvom rade ti chcem poďakovať, za to, že si sa prihlásil do Superstar, pretože ja mám rada hudbu východu a ako si spieval ty bola balada na dušu. Aspoň pre mňa. Hodne ma mrzí, že si vypadol ale dúfam, že nahráš nejaké CD v hebrejčine. Budem ti veľmi držať palce a maj sa krásne. CD bude v slovencine, ale aby sa ta exotika z toho nevytratila, tak pouzijem obcas aj nejaky ten "vychodny" jazyk.

13:43:43 - otázka od: evelin Zdravím ta Miro... Tak otazok na teba by bolo veľa, ale opytam sa ta len na jednu...aky mas nick na pokeci??Ak nechces takto verejne to hovorit, tak sa ozvi na nick evelin124....A ozaj, aj ked oneskorene...vsetko najlepsie k narodeninám....Drz sa Na pokec nechodim, nemam momentalne cas.

13:46:29 - otázka od: dominika Nebolo ti tak trochu trapne , ze koli tebe vypadli perfektny spevaci ako su napriklad Samo Tomecek , Peto Koncek , Peto Kotula ?a aj Martin a Petra boli lepsi ako ty mal si uz na zaciatku odist zo ctou a ist naspat do Izraela !inak tento piatok som bola prvykrat spokojna s rozhodnutim !P.S:tvoje CD si kupia 5 ludia !ty 3 , radio 1 , a ta na vozicku tiez 1 !!!!!!!!!!!!!ak neodpises budem vediet , ze si vacsi zadubenec ako som si myslela a ze odpisujes len na chvalitelne otazky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dominika, nie je na mieste pytat sa ma preco este predo mnou vypadli Samo ci Peto. Ja som si hlasy neposielal. A ver mi, je dost ludi, ktori si radi moj album kupia, presne tak ako ty si kupis album svojho favorita. A zacni sa uz radsej usmievat - svet je tak krajsi...

13:48:27 - otázka od: Lulu ahoj Mirko, preco si sa hned chytil sance zapojit sa do slovenskej SuperStar? nebolo by pre teba výhodnejsie si pockat pekne v Izraeli, robit si tam kariéru trebárs herca, a potom ked by bola Superstar tam, tak sa zapojit? Inak som ti drzala palce nech to vyhras, spevak si sice v tej 11 nebol najlepsi ale charizmu mas obrovsku... pekny den prajem Lulu:) Lulu, v Izraeli bolo vsetko pre mna ohranicene, kedze som si stale musel predlzovat viza a prac. povolenie. Tu som doma a vsetko ide lahsie. Vzdy som chcel spievat a ani slubna kariera v modelingu ci filme neznamenali pre mna viacej. Teraz som tu a spievam ludom i sebe. to je ten dovod preco som radsej doma..

13:49:38 - otázka od: Katka Ahoj Miro!V prvom rade by som ti chcela zablahozelat k narodeninam, pretoze na to sa nezabuda, tak vsetko najlepsie!!!..No a v neposlednom rade by som ti chcela povedat ze ta obdivujem jednak preto, co si dokazal v slovenskom showbiznise (o com svedci aj to, ze piatkove rozhodnutie prinutilo mna aj vela mojich znamych k slzam, aj ked zo zasady neplaceme) ale aj preto, aky si sam o sebe clovek.Si vynimocny a to najma svojou uprimnostou a prirodzenostou a preto dufam ze sa nevytratis z dohladu svojich vernych fanusikov na Slovensku a neujdes nam niekam do Izraela.A myslis ze v buducnosti by sa mohol na slovenskom trhu objavit tvoj album??? A ako to je s tymi moderatorskymi ponukami???Tak papa.Katka Moderatorsku ponuku mam z radia, ale zamietol som to. chcem hlavne spievat. TERAZ JE TEN SPRAVNY CAS ......

13:50:57 - otázka od: mila Miro, si sympatisky a i ked som ti fandila, som rada, ze si vypadol. Myslim, ze takto mozes ostat slobodnejsi, sam sebou, i ked zmluva je, ale nebudes mat naveky "nalepku". A mozno, ako "obycajneho" ta bude lahsie niekde stretnut.... Sa mi to doteraz, zial, nepodarilo. Vsetko dobre! Mile, ale ja som i napriek tomu, ze som bol v sutazi bol sam sebou. Nemyslim, ze ma to zmenilo. vlastne ano, mam viacej sebavedomia..

13:51:33 - otázka od: jano inak si bol riadne trápny s tým že sa ti páči ta nosaňa ADELA Tak budem trapny aj teraz. Adela sa mi paci a mozes sa aj na usi postavit.

13:52:19 - otázka od: רבקה אתה יודע לקרוא עברית? betah she ken

13:53:23 - otázka od: Katka Kde si byval v Israeli? Tel aviv? Ako ta tam brali ako slovaka? Si Zid? v Tel Avive. Nie som zid. Vsetci boli ku mne dobri, tak ako aj ja k nim.Nabozenstvo tu nehralo ziadnu rolu.

13:54:00 - otázka od: Maja Mirko si super, dostal si už nejakú ponuku na nahratie CD, alebo nejaké iné ponuky čo sa filmu a moderovania týka? Posledne kolo ti super vyšlo (každým kolom si sa zlepšoval, to povedali aj tí čo ťa „nemajú radi“). Tvoje pesničky sme si cez TV nahrali na MC a doma si ich dokola púšťame :-) a stále sa nám to počúva lepšia a lepšia. Máš skvelú angličtinu, veľmi dobre ti rozumieme slová a konečne počujeme o čom je aj text. Máme ťa radi a držíme ti palce :)

13:54:52 - otázka od: Gabika Ahoj Miro, vsetko najlepsie k narodeninam, dufam, ze Ta budeme casto vidiet a pocut. Kolko mas surodencov a maju taky prijemny hlas ako Ty? Drzime palce. Mam este troch surodencov a kazdy je "svojsky"

13:56:18 - otázka od: Priamka Prečo si nebol v Pondelok vo Fun radiu? Tešili sme sa na teba, ako tie 15-ky na Miklu! Škoda! Ahoj, bol som vo Fun radiu v pondelok okolo jednej.

13:56:49 - otázka od: JAKY Cau Miro, stalo sa pocas tvojho ucinkovania v SHS nieco co ti zneprijemnilo pobyt v sutazi /choroba sa nerata/? Drzim palce do buducnosti. nenapada ma nic ine

13:57:29 - otázka od: starosta No pozdravujem z obce Nemčice. Takže ešte raz blahozelam k dosiahnutemu uspechy a myslim si ze uz v tomto case nie je az tak podstatne či to je druhe tretie štrvte piate či šieste miesto. Podstatné je to ze si to skutocne dotiahol velmi daleko a obzerat sa co bolo asi nema význam skor do buducna co bude. Preto "kapni bozskou" a prezrad kedy zacnem robit plagáty na vystúpenia a kedy krstíme prvé cd. ahoj starosta, dam Ti vediet, tebe urcite medzi prvymi.

13:59:01 - otázka od: Ingrit Mirko zruinoval si kazdy piatok moj kredit na mobile, ale to mi vobec nevadi, je mi luto ze si vypadol, myslim ze si podal v piatok vyborny vykon a ked uz v SHS nebudes nemam tam co pozerat - baby sa mi nepacia ani jedna:)Drzim palceky do buducna nech sa ti velmi dari!Vlastne nemam ani tak otazku ako konstatovanie - som rada ze si vydrzal dlhsie ako Haberovi protezanti, isto ho musel slak triafat:))))Co ty nato?:) vies co? naozaj neviem, treba sa spytat jeho. Po mojom odchode mi podal ruku a poprial vsetko dobre.

13:59:59 - otázka od: Maja Miro, nepatril si medzi mojich favoritov,ale pre mnohých si ním bol. Vážim si však Tvoju svedomitosť a cieľavedomosť, oceňujem,že Ťa neznechutila neustála kritika P.Haberu.Dokonca mi teraz budeš v SHS chýbať.Blahoželám k včerajším narodkám a nech sa Ti Tvoj detský sen napriek všetkému splní.Bol si niekedy v Prešove? Maja, dakujem. V Presova budeme mat Superstar turne a vtedy tam bude prvykrat.

14:00:19 - otázka od: ondrej Mas rad Haberu? mam

14:02:06 - otázka od: mima všetko najlepšie k narodeninám-prezrad ake darčeky si dostal od spolusuťažiacich este ziadne. Vlastne ano, od niektorych esemesky a party budem s nimi este iba mat a spolu s Petom Kotulom, ktory tiez oslavoval nedavno.

14:03:33 - otázka od: Ada Ahoj Miro,zaujima ma Tvoj nazor, kedy uz konecne vypadne Mikla a kto by to podla Teba mal cele vyhrat. Drzim palce a prajem vela uspechov. Robo vypadne ked dostane najmenej hlasov. Neodvazim sa tipovat kto to cele vyhra, aj ked Tomas urcite zvladne vyborne slovenske pesnicky v jednom s nasledujucich kol.

14:08:10 - otázka od: Erika Miro, blahoželám ti k narodeninám. Celá rodina sme ti držala prsty a posielala SMS.Nevadí, že si vypadol, Habera bude spokojný,už mu nebudeš ležať v žalúdku.Porotcovia nemali rovnaký meter na každého, tú istú vec u jedných vychválili a u druhých shritizovali.Si to isté znamenie aj rovnako mladý ako môj brat, ktorý od kastingu si ťa vybral a držal ti prsty. Pre neho sa SHS už skončilo.Na koho sa majú obrátiť, ak ťa chcú pozvať ako hosťa na firemnú akciu. www.screamam.cz, treba kontaktovat: Honza Musilu.

14:10:16 - otázka od: Ľubica Ahoj, ked si spieval Boro, boro, moje deti povedali, ze si posobil ako "host" v nejakej relacii, cele si to ozivil. Tak sme sa aj zasmiali. Skoda, vniesol si tam taku farebnost. Lubica Farebnosti este bude dost!

14:11:23 - otázka od: saša Miro, koľko je prosím ťa hodín? 14.11

14:13:01 - otázka od: Teniska Myslel si vážne, keď si pre médiá povedal, že Ti nebudú chýbať fanúšikovia, ale finalisti SHS? Nie je to voči tým, ktorí Ti posielali hlasy trochu nefér? Teniska nepovedal som, ze mi nebudu chybat fanusikovia. Ved len vdaka nim som tam kde som a oni ma posuvali do predu.To si si zle precitala..

14:13:28 - otázka od: Daniela Mirko, vies mi vysvetlit co ta posunulo k rozhodnutiu prist na Slovensko, zucastnit sa sutaze...Bol to tvoj vnutorny hlas, alebo.... strasna tuzba spievat

14:15:09 - otázka od: JANO radšej chod ochranovať gayov do izraela aj na Slovensku budem uzitocny.

14:15:34 - otázka od: dominicka Vsetko naj k narodeninám! Tak som nastvana ze si vypadol, bol si super a poslala som ti osem hlasov. Chcem sa ta opytat: to morske prasa Piggy ako vyzerá? Odpíš miiiii!!!!!!! Piggy vyzera ako ja na hlave.

14:16:36 - otázka od: katka N Inak co hovoris na reality show,tak globalne...Ked ta vlana zasiahla teraz Slovensko a je to neustale najhorucejsia tema v spolocnosti.. prekvapuje ma to, niekedy az sokuje

14:17:00 - otázka od: Aňa Vyhadzov berieš športovo.Si športovec? sportovo, ale nie som aktivny sportovec.

14:18:14 - otázka od: titi Miro, bolo nám ťa tak strašne ľúto. Ssupestar bez tebe už nie je ono. Môj 10 ročný syn plakal a ja som sa "hanbila" za slzy v očiach. Si milý, zlatý chalan. Ako si zvládal to fyzické napätie, keď ťa tak často nechávali na koniec...nebolo to fér. Prajem Ti všetko krásne. Rodičia môžu byť na teba hrdí. Drž sa! Prosim vas, nech uz nikto neplace! Ja sa skoro vratim s novymi vlastnymi pesnickami a to je dovod na radost. Aspon pre fanusikov.

14:20:12 - otázka od: zuzka Ahoj miro! Myslim, ze je spravne, ze si vypadol. Co sa tyka spevu, si za ostatnymi daleko. Az na vynimku. To vsak neznamena, ze nemas talent, len na sebe musis este makat. Drz sa. chcem sa ta opyta, ci si myslis, ze je spravne, hovorit o takych sukromnych veciach, do isteho dennika. Nemyslim si,ze je to ta prava cesta, ako sa medializovat. Ja som nikdy sam za mediami nechodil, aby o mne pisali. Neveril by si mam 2 a pol oktavovy hlas a mas pravdu v tom, ze sa este musim naucit pouzivat spravnou technikou. Teraz mam na to viac casu a tak to aj urobim.

14:25:36 - otázka od: Bayka Ahoj Mirko. Jedna moja znama, co bola v Izraeli, tvrdi toto: vraj ste spolu byvali (a nebola Tvoja frajerka); vraj Ti ziadny kamarat neumrel na AIDS; vraj si tam vobec nemal kamaratov; vraj si isty cas zil s muzom (ako partneri - gays). Neverim jej, ale prosim, vyjadri sa mi k tomu. Mam Ta velmi rada a dufam, ze vydas CD, lebo ja si ho urcite kupim :-) Mas super exoticky hlas a si velmi sexi :-D Takze zdravim tvoju znamu. Asi to nebude aj moja znama, kedze tvrdi taketo veci. Je pravda, ze som byval s viacerymi spolubyvajucimi. So ziadnym som vsak nemal vztah. Kamarat mi naozaj zomrel na AIDS a izraelskych priatelov som mal a stale mam vela. Casto sme v kontakte. Este sa dozviem nieco nove?

14:26:00 - otázka od: monika Ahoj Jaro. Gratulujem k Tvojmu úspechu v Superstar. Bol si po celý čas úžasný nielen spevom, ale aj svojou charizmou. Verím, že si nielen spevák s veľkým S, ale aj človek s veľkým Č. Z Tvojho spevu aj celkového prejavu cítim, že máš dobré srdiečko. Preto Ti prajem do života všetko iba to dobré .... Dakujem a zdravim Ta, Jaro Miros

14:27:14 - otázka od: peta Aké pocity prežívajú finalisti pri vyhlasovaní rozhodnutia víťaza? Držím Ti palce a tešíme sa na CD. Neviem ako ostatni, ale ja som uz bol na natahovanie zvyknuty.

14:27:56 - otázka od: gabika Ahoj Miro, je mi ľúto, že si vypadol. Čím ďalej som Ťa mala radšej - hlavne, keď si prestal používať v každej druhej vete Izrael. Pôsobil si na mňa dobre, príjemne. Vidno na Tebe, že Katka Koščová Ti nie je ľahostajná. Budeš sa pokúšať aj naďalej dobíjať jej srdiečko, alebo ju bez boja prenecháš jej novému priateľovi? Ďakujem za odpoveď a prajem veľa šťastia, zdravia a lásky od tej správnej baby. Katkino srdce dobil uz niekto iny.

14:28:41 - otázka od: Sara Preco si nespieval v hebrejcine nejaku pesnicku predtym? nebola prilezitost

14:29:24 - otázka od: danka Dufam, ze budes na koncerte Superstar v Kosiciach, uz mam listok ... tesim sa. Co by si tam chcel spievat, ktore z tvojich superstarovskych pesniciek su pre Teba tie favourite??? Jasne, ze tam budem! Zaspievam asi Boro Boro a When you say nothing at all, mozno 7 seconds. To boli moje naj pesnicky.

14:29:44 - otázka od: monika AHOJ MIRKO, dakujem za rychle odpisanie mojho mailu, neda mi to a som tu este raz. S kym sa ti v piatok najlepsie spievalo? S Katkou ste boli zlatí. Planujes v buducnosti s nou nieco naspievat? Je to dost pravdepodobne.

14:29:59 - otázka od: mira naozaj nebude v Ke autogramiada? bohuzial nebude.

14:30:32 - otázka od: Monka Ako si prezival chvile po finalovom veceri, ked vypadol Samo? Vtedy fakt vela nechybalo a mohol si to mat za sebou ty... Mylis sa, v tom tyzdni som nebol ja ten predposledny. Za Samom mi bolo luto.

14:31:28 - otázka od: Veronika Ahoj,pozerala som v piatok Superstar,bola som trochu rozcarovana z hodnotenia Pala Haberu,ked povedal, ze si spieval falosne.Mna vase podanie "Seven seconds" so Zdenkou ocarilo,naozaj som ta vnimala v SHS predtym len tak "okrajovo", ale toto sa mi fakt velmi pacilo.Mas sam pocit, ze si spieval falosne?Drzim palce!Veronika Obcas mi to trochu uslo, ale nebolo to take ako to Palo zhodnotil. Ani moje okolie s jeho vyrokom nesuhlasi a tiez niektori "profici"

14:32:56 - otázka od: Pajka Takmer v každom SuperStar rozhodnutie si bol tipom poroty na vypadnutie. Nebolo psychicky náročné až depresívne vyrovnať sa s týmto postojom? Držala som ti palce a našla by som tam určite aj iných spevákov, ktorí mohli s kĺudným svedomím vypadnúť skôr ako ty. P.S. Získla si si ma piesňou od Depeche Mode Pajka, zvykol som si na ich tipy po dvoch kolach. Aj ja si myslim, ze mi DM vysiel. Pesnicka je to dobra a to nemusi mat niekolko oktav!

14:34:00 - otázka od: Emka Ja v podstate ani nemám na teba žiadnu otázku, len Ti chcem napísať, že som ti držala palce počas celej súťaže a mrzí ma, že si vypadol.Dúfam, že o tebe ešte budeme počuť. Teraz ma napadá viacero otázok : Vrátiš sa do Izraela ? Budeš sa venovať spevu ? Neskontaktoval si sa s Diankou, ktorá tak ťažko prežívala tvoj odchod a taktiež s dievčaťom na invalidnom vozíku ? Do ďalšieho života ti prajem veľa dobrého, aby si čo najmenej stretával takých neprajníkov, ako je Habera. Ahoj. S Diankou som sa zatial neskontaktoval. S Veronikou (dievca na voziku) som sa bol rozlucit po mojom odchode so sutaze.

14:34:37 - otázka od: Mike Habera je niekedy uplne mimo, pripajam sa k nazoru, ze Vam 7 Seconds vyslo na jednotku s hviezdickou, najlepsi duet vecera..gratulujem ! Tesil si sa na dalsie kolo ? Mylsim, ze ako Elvis, by si nemal chybu.. Elvisa vam zaspievam na goodbye party. Sledujte magazin.

14:35:33 - otázka od: zamir ahoj miro.priznam sa,ze nesledujem tuto sutaz ako vacsina slovakov,ale zaujal ma tvoj pripad.narazam na tvoj navrat z izraela.planujes sa tam este raz vratit?tiez som tam travil nejaky ten rok. este by som sa rad opytal na tie hebrejske slova v texte skladby 7seconds.to bola vlastna tvorba?vela ludi nievie tento jazyk,ale u mna si fakt bodoval."nechcem peniaze,nechcem nic..." hm,super. Bola to vlastna tvorba. Som prekvapeny, ze niekto tomu rozumel! Aspon mozes Julovi povedat, ze som naozaj nenadaval.

14:37:02 - otázka od: Miška Ahoj Miro, ako sa máš? Je Ti ľúto, že si vypadol? Veľa ľudí Ti fandilo, ale veľa tvrdili, že nevieš spievať a nemáš hudobný sluch, Ty si čo o tom myslíš? Mam sa dobre. Myslim, ze hudobny sluch i talent mam a taktiez obcas intonacne chyby.

16:19:22 - otázka od: Katarína Milý Miro, využívam tento spôsob komunikácie s Tebou, aby som Ti mohla zablahoželať k Tvojim narodeninám (ako Rybka Rybke) a zaželať Ti veľa úspechov a spokojnosti v ďalšom živote, ale najmä v Tvojej záľube - v speve. Zostaň naďalej takým zlatým, bezprostredným, milým, úžasným, upokojujúcim, dobrým, priateľským,..............a zachovaj si svoj krásny hlas a chlapčenský úsmev naďalej pre nás všetkých. Zdraví Katarína Dakujem vsetkym za otazky, ich pocet ma velmi prekvapil, este ich tu mam 1604 a vazne uz musim ist. Mam dalsie povinnosti. Vdaka za vsetky gratulacie. Vsetkym prajem pekny den! MIRO JAROS

16:19:30 - otázka od: Erika Ahoj Mirko. Kedy prides do Kosic? Budeme mat tu vraj koncert? Koncert v Kosiciach bude. V aprili alebo maji. Nie som si isty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu