Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičia Mira Jaroša: Mohol by byť spievajúcim kuchárom

Miro Jaroš Zobraziť galériu (13)
Miro Jaroš

TEPLIČKA NAD VÁHOM - "Veríme, že náš syn v súťaži uspeje. Je síce tvrdohlavý, ale všetko zvláda veľmi dobre. Držíme mu s mamičkou palce," nedávno povedal Pavol Jaroš, otec vychádzajúcej hviezdy Mira. V piatok však Miro z reality show SuperStar vypadol a jeho priaznivci, ba aj konkurenti zo súťaže, za ním prelievali horúce slzy. Aký je vlastne Miro Jaroš, ktorý si za krátky čas získal také silné city mnohých ľudí?

"Bývalý triedny šašo," hovorí o Mirovi jeho mama Štefánia. Od prvého dňa v škole vraj Miro zabával svojich spolužiakov. Najprv plačúcich prváčikov, aby im nebolo smutno. A neskôr nosieval zo školy pokarhania, že vyrušuje a zabáva celú triedu. Podľa maminých spomienok si cez veľké prestávky Mirovi spolužiaci vymáhali aj ručne, aby im spieval pesničky. "Hudbu miloval už ako malé dieťa. Skoro vždy sme kvôli nemu meškali do škôlky. Ráno, len čo otvoril oči, utekal k rádiu a nechcel od neho odísť," rozpomína sa Štefánia Jarošová.

Miro je šoumen od detstva. A vždy mal rád priazeň publika. Medzi tromi mladšími súrodencami chcel byť ten najobletovanejší. "Už v detstve bol fešák." Mamine slová potvrdzujú fotografie z rodinných albumov. Kedysi školákovi Mirkovi nachádzala vo vreckách vyznania: "Mával tam zaľúbené lístočky od dievčat."

Živý chlapec rodičov zamestnával na mnoho spôsobov. Nosieval si domov príšerky. "Motýle, húsenice, pod posteľou choval morské prasiatka, biele myšky i pakobylky," smejú sa Jarošovci, ktorí sa mali čo obracať. Otec Pavol, ktorý pracuje v strážnej službe a mama Štefánia, zamestnaná v podateľni, majú okrem populárneho Mira ešte tri deti. Dcéra Margita je učiteľkou angličtiny a matematiky, syn Janko sa vyučil za maliara a Ondrej za stolára. Miro chcel byť kedysi kuchárom. A najlepšie spievajúcim kuchárom. "Variť vie úžasne," hodnotí jeho výkony mama.

Mirovo pôsobenie v SuperStar Jarošovci považujú za medzník. Skončiť v prvej šestke je Mirov skvelý úspech. A rodičia získali tiež: "Vlastne nám táto megashow vrátila syna z Izraela na Slovensko. Sme radi, že je tu s nami."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu