Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miro Jaroš ide na Eurosong s novinkou „Bez siedmeho neba"

Miro Jaroš sa so svojou novou piesňou predstaví v jednom zo slovenských kôl Eurosongu Zobraziť galériu (8)
Miro Jaroš sa so svojou novou piesňou predstaví v jednom zo slovenských kôl Eurosongu

Vo štvrťfinálovom kole Eurosongu, ktoré sa bude vysielať 7. februára 2010, sa predstaví Miro Jaroš s celkom novou skladbou Bez siedmeho neba.

Už na budúci týždeň, v piatok 22. januára, sa opäť začne boj o to, kto bude Slovensko reprezentovať na súťaži Eurovision Song Contest 2010 v nórskom Oslo. Medzi šesťdesiatkou tých, ktorí sa do štvrťfinálových kôl dostali, je aj spevák Miro Jaroš. V Eurosongu to skúša druhý rok po sebe a má na to svoje dôvody. „V súčasnosti je len málo možností, kde môže interpret prezentovať svoju tvorbu, Eurosong je jednou z nich a naozaj skvelou.“

Podmienkou účasti v súťaži je prísť s celkom novou skladbou, respektíve skladbou, ktorá bola prvýkrát zverejnená najskôr v októbri minulého roka. Miro tak nemohol ísť do Eurosongu napríklad so svojím súčasným hitom Na dne mora. Jaroš však už v tomto období zbiera materiál na svoj nový, jesenný album, do súťaže si práve z neho vybral skladbu Bez siedmeho neba.

„Hneď na začiatku nám bolo jasné, že píšeme pesničku pre Eurosong. Má kvality štandardného rádiového hitu, no do súťaže sa hodí hlavne textom. Zatiaľ je celý slovenský, no nevylučujem, že možno refrén budem spievať v angličtine. Pravidlá súťaže to pripúšťajú,“ hovorí Miro. Svojej skladbe verí a dúfa, že sa mu s ňou podarí prepracovať do finále, aj keď konkurencia je silná. V Eurosongu bude spievať aj Tomáš Bezdeda, Bystrík, Dominika Mirgová, Marcel Palonder, či Robo Opatovský.

„Počul som už niekoľko súťažných piesní. Jedna z nich ma zaujala tak, že si myslím, že práve ona by nás mala reprezentovať v Oslo. Je to pesnička Horehronie od Kristíny. Má v sebe niečo slovanské, lezie do hlavy a aj jej text je chytľavý,“ nemá Jaroš problém oceniť aj kvality hitu mladej speváčky.

Súťažnú skladbu Bez siedmeho neba predstaví Miro v šiestom štvrťfinálovom kole 7. februára 2010.

 

Pesničku si môžete vypočuť tu: www.moderatorskaskola.sk/showbiznis/bezsiedmehoneba.mp3

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu