Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pyco vs. Neo z Matrixu: Ktorý sa vám páči viac?

Martin Pyco Rausch a Neo z Matrixu Zobraziť galériu (3)
Martin Pyco Rausch a Neo z Matrixu

BRATISLAVA – Dostal sa do virtuálneho sveta! Martin Pyco Rausch (32) sa kvôli estévečkarskej šou Eurovízia preniesol do Matrixu. Mohol by moderátor konkurovať slávnej filmovej postave Nea?

Upútavka pripomínajúca známy film Matrix je v poradí druhou, v ktorej láka moderátor Martin Pyco Rausch televíznych divákov k obrazovkám blížiacej sa Eurovízie. Hudobná šou začína už tento piatok na Jednotke o 20:15.

Eurovíznu kampaň rozpútalo vedenie STV spotom, v ktorom Martin Pyco Rausch pripomína herca Toma Cruisa z filmu Minority Report. Moderátora uvidíme ešte aj ako Godzillu „útočiacu“ na bratislavský Nový most.

„Do postáv sa mi vžívalo veľmi ťažko, pretože sa to všetko nakrúcalo na zelenom pozadí. A to je zvláštne, pretože tam okrem mňa nebolo je nič reálne. Stále som sa režiséra pýtal, ako sa mám tváriť. Bolo to naozaj náročné,“ priblížil topkám Pyco vznik upútavok.

VIDEO: Martin Pyco Rausch ako Neo v známej filmovej scéne z Matrixu. Páči sa vám moderátorov herecký výkon? Ohodnoťte ho v ankete na konci článku!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu