Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rihanna s "mopom" na hlave a s novým mužom: Vyzerá otrasne!

Rihanna s novým účesom Zobraziť galériu (7)
Rihanna s novým účesom

LOS ANGELES – Tá si ale dala! Speváčka Rihanna (21) sa môže tešiť z nového muža, ale určite nie z nového imidžu. Kráska z Barbadosu totiž zmenila účes a pripomína zle odfarbenú ovcu alebo mop na umývanie dlážky. Žeby jej hormóny šťastia zo začínajúceho sa vzťahu úplne zatemnili myseľ?

Tak toto jej nevyšlo! To, že Rihanna chcela s novým chlapom zmeniť aj svoj imidž, je pochopiteľné. Ak to však v jej vzťahu bude vyzerať rovnako ako na jej hlave, bude z toho poriadny chaos! Pritom Rihanna sa preslávila svojím experimentovaním s účesmi a doteraz jej to vychádzalo. Presvedčiť sa o tom môžete TU. Jej kučeravé odfarbené kadere sa naozaj môžu páčiť len málokomu. Volánikové sako, ktoré si obliekla na basketbalový zápas, tiež vyzeralo v kombinácii s rifľami nanajvýš pozoruhodne. Žeby sa chcela vyhnúť žiarlivosti svojho milenca Matta Kempa a preto sa rozhodla tak trochu „ošpatiť“? Dôvod by to bol, ani jeden z nich však zatiaľ nepripustil, že by medzi nimi o niečo išlo. „Sú iba dobrými priateľmi a ich vzťah by som nenazval zatiaľ ničím iným ako kamarátstvom,“ vyjadril sa hovorca bejzbalistu. Potom však dodal: „Ktovie, čo sa z tohto priateľstva vyvinie.“

Rihanna s
Zobraziť galériu (7)

Zatiaľ sa zdá, že im je spolu dobre a spoločné chvíle v Dubaji a v Cabo San Lucas si naozaj užili. Mattovi sa momentálne darí aj v profesionálnom živote. Tím L.A. Dodgers mu ponúkol dvojročnú zmluvu na takmer jedenásť miliónov, pričom predchádzajúcu sezózu si zarobil len necelý pol milión. Také zvýšenie platu veru stojí za to!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu