Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Čo robí Mikla? Uvádza striptíz!

Robo Mikla Zobraziť galériu (7)
Robo Mikla

MALACKY - Odhodili zábrany a ukázali takmer všetko. Bývalý finalista SuperStar, kontroverzný Robo Mikla (23) vyvolal zase poriadny rozruch. V sobotu krátko pred polnocou na diskotéke v Malackách nahovoril troch chlapcov, aby jemu, ale aj rozvášnenému publiku ukázali za prachy rajcujúci striptíz.

Divoký Robo, ktorý večer moderoval, im dokonca na chvíľku sám (hoci oblečený) predviedol, ako sa to robí. "Ja som sa neodhalil, ale vyzliekol som aspoň iných," pochválil sa Robo.

Leopardí muž prišiel na diskotéku so svojou láskou Majkou Legatovou (19), ktorá ho ani na chvíľu nespustila z očí. Nebol by to však Mikla, keby sa nepostaral o poriadnu zábavu. Na pódium si zavolal troch dobre naladených chlapcov a ponúkol im za striptíz päťstokorunáčku. Malo to však jeden háčik. Prachy sľúbil len tomu, kto ukáže holý zadok ako prvý.

Na Robov povel si všetci traja vyzliekli najprv tričká, neskôr nohavice, dokonca aj ponožky. To by však ešte nebolo nič, až potom prišla zábava. ,,Ten, kto si ako prvý dá dole aj spodnú bielizeň a vyhodí ju do vzduchu, si zarobí!" motivoval odvážlivcov. Chlapci chvíľku váhali, jeden z nich si to napokon aj rozmyslel. Jeho kolegovia sa však bez problémov odhalili!

A ako sa bavil samotný Robo, ktorý si ako striptér tentoraz vybral voľno? "Ja som sa cítil výborne. Sám som ostal oblečený, no vyzliekol som aspoň iných!" šibalsky sa usmieval. Ktovie, ako by to vyzeralo, keby naňho v ten večer nedohliadala Majka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu