Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Majka Robovi: Prestaň piť, inak končíme!

Mária Legátová Zobraziť galériu (13)
Mária Legátová

BRATISLAVA - Tak už dosť! Vo vzťahu bývalého finalistu SuperStar Roba Miklu (23) a jeho 19-ročnej priateľky Majky Legatovej to začína škrípať. I keď je mladá Bratislavčanka do výstredného speváka stále zaľúbená, začína mať plné zuby Robovho vystrájania pod vplyvom alkoholu. Majka mu preto na výstrahu prostredníctvom Nového Času odkazuje: "Prestaň chľastať, inak ti dám kopačky!"

Neskrotného Roba nechala Mária Legatová uplynulý štvrtok len na chvíľu samého a on sa doslova utrhol z reťaze. V bratislavskom podniku Sparx na oficiálnej akcii pre novinárov do seba nalieval drink za drinkom. Potom začal spievať, vyzliekol sa do pása a vystrájal. Spacifikovala ho až ochranka, ktorá ho bez debaty vyhodila na ulicu.

Majka zostala v šoku, neverila vlastným očiam. Ako jej to mohol urobiť? Koľkokrát jej sľuboval - už nikdy viac. A predsa! "Keď je Robko so mnou, tak je všetko v poriadku. No ak je sám, vyvádza. To, že sa v tom podniku bil, že sa opil, bola hanba. Nemôžem to akceptovať, bolo to aj pre mňa nepríjemné. Keď sa to stalo, chcela som sa s ním nadobro rozísť," priznáva s odstupom času.

Ich dvojmesačný vzťah vtedy zachránili len Robovi kamaráti, ktorí mu dohovorili. Mladá stredoškoláčka sa rozhodla prejaviť dobrú vôľu a poslednýkrát ustúpiť. "Ak sa však ešte raz dotkne pohárika, končíme!" vyhlásila presvedčivo. Bude kontroverzný spevák a niekdajší finalista SuperStar rešpektovať želanie svojej priateľky? Jeho vyjadrenie sa nám včera nepodarilo získať, hoci sme počas dňa volali na všetky jeho aktuálne mobilné čísla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu