Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Škandál na Lakatošovej Miss Universe: Vyrazila jednu z najsexi finalistiek!

Bývalá finalistka Miss Universe 2010 Eva Genzorova Zobraziť galériu (8)
Bývalá finalistka Miss Universe 2010 Eva Genzorova

BRATISLAVA – Šou ešte poriadne nezačala, a už sa objavil prvý škandál! Zbavila sa favoritky! Riaditeľka súťaže krásy Miss Universe Silvia Lakatošová (36) nečakane vyhodila pred pár dňami jednu z trinástich finalistiek Miss Universe. Sexi kráska Eva Genzorová je definitívne z kola von. Topky.sk zisťovali dôvod.

Len nedávno absolvovalo šestnásť krások sústredenie Miss Universe, z ktorého postupne vzišlo trinásť finalistiek. Jedna z nich bola aj Eva Genzorová. Pôvabná rodáčka z Rabčíc ešte donedávna patrila medzi jasné favoritky. Po pár dňoch sa však situácia zmenila a brunetka sa ocitla medzi nežiaducimi.

Topky.sk zisťovali, prečo už nefiguruje medzi finalistkami. „Neviem, čo sa stalo. Boli sme nedávno na sústredení a bola som medzi dvanástkou. Dokonca som nebola označená ani za náhradníčku. O tri dni sa mi ozval pán Chovanec a povedal mi, že vypadávam. Vraj niekedy môžeme ísť na kávu a porozprávať sa o tom, ale že on teraz nemôže o tom hovoriť,“ tvrdila nám Genzorová, ktorá bola správou extrémne zaskočená.

Sexi dievča topkám dokonca povedalo, že sa v súťaži deje niečo nekalé. A hoci do dnešného dňa nepozná dôvod svojho vyradenia, negatívna skúsenosť ju z podobných súťaží nadobro odradila . “Už by som sa tam neprihlásila. Na žiadnu Miss. Nie je mi to už ani ľúto,“ netajila kráska, ktorej údajne tvrdili, že patrila medzi favoritky.

Topky.sk dali priestor aj šéfke šou Silvii Lakatošovej, ktorá sa nás silou mocou snažila presvedčiť, že je všetko v poriadku. Dôvod Evinho vypadnutia bol podľa nej takýto: „Museli sme si vybrať dvanásť dievčat. O kráse nebolo pochybností, tu už išlo o maličkosti. Boli to tesnotky. My nemáme žiadnu náhradníčku. Porota ich síce ešte nevidela, ale finalistky vyberal teraz úzky okruh tímu.“ 

Ako však rozhovor pokračoval, Silvia sa začala vo svojich tvrdeniach zamotávať. Zrazu totiž povedala, že v prípade, že by sa niektorá zo súťažiacich zranila, majú z pôvodnej šestnástky k dispozícii štyri náhradníčky, ktoré sú pripravené na telefóne. A jedna z nich bude samozrejme Eva. Paradoxné teda je, že najskôr Silvia tvrdila, že náhradníčky nemajú, potom si to zrejme rozmyslela a povedala opak.

Hoci nám Lakatošová presný dôvod vyhadzovu sexi krásky nechcela prezradiť, dozvedeli sme sa, že za odchodom brunetky má údajne stáť viacero vecí z jej súkromného života. Či je to naozaj tak, alebo ide o nejaký iný problém, sa zrejme tak skoro nedozvieme. Napriek tomu je vyhadzov finalistky poriadne zarážajúci. Otázne je, prečo potom robili finálovú trinástku, ktorú mediálne odprezentovali, keď ani jedna slečna nemala byť náhradníčka, pričom o pár dní sa rozhodnú pre finálovú dvanástku. Jediné, čo je teraz isté, je fakt, že sexi Evu Genzorovú ako Miss Universe už neuvidíme.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu