Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Janek Ledecký: To čo robím ma fakt baví

Janek Ledecký Zobraziť galériu (13)
Janek Ledecký

Najúspešnejší český muzikál Galileo prišiel aj na Slovensko! Strhujúci príbeh o láske, ktorej neprial osud a o mužovi, ktorému nepriala doba.

Tým mužom je samozrejme slávny taliansky matematik, astronóm a filozof Galileo Galilei, ktorý vďaka svojmu ďalekohľadu ako prvý človek na svete uvidel, že Zem nie je stredom vesmíru, ale otáča sa spolu s ostatnými planétami okolo Slnka. Túto pravdu bol nútený cirkevnou inkvizíciou odvolať, inak by bol upálený ako kacír.

Muzikál Galileo prichádza po fenomenálnom úspechu Hamleta, Ledeckého muzikálovej prvotiny.

Rozhovor

13:30:11 - otázka od: janna ako sa dnes mate??? a ako sa vampaci na slovensku? Bomba! Na slovensku vždycky o trochu líp než v čechách.

13:30:11 - otázka od: Nicol cim ste chceli byt ked ste boli maly??? popeláŕem, kosmonautem, nebo prezidentem.

13:30:58 - otázka od: Katka Na finálovom večeri MISS 2005 si podal super výkon s Jožom Rážom a Petrom Nagym. Aký máš na to názor? A komu sa zrodila myšlienka zohrať tak skvelé duo? Mne to pripadalo jako trio. Ale souhlasim s tim, ze to byl dobrej napad.

13:33:16 - otázka od: Petra Ahoj Janku. Preco sa uz nevenujes spevu?Myslim tym popularnu hudbu, koncerty, CD a podobne. Mas priatelku? Da sa to zvladat osobny zivot a muzikal? V lete vyjde po osmi letech nove cd, ktere prave dotacim. A konzertu udelam tak 20-30 do roka. Co se tyce pritelkyn necham si to pro sebe, protoze mam letos 18. vyroci svatby.

13:34:46 - otázka od: dana Ahoj Janek, aka bola spolupráca s Petom Mukom? Jeho hlas je nezameniteľný, kedy by sme ho mohli vidieť účinkovať v Galileovi tu na Slovensku? Petra muzete videt v maji, ted hraju vsechny terminy ja, protoze petr ma natazeny kolenni vazy, takze by si nemohl na jevisti ani kleknout.

13:37:12 - otázka od: Marieta ste velmi zaujimavy clovek, ako vznikla myslienka na takyto muzikal? co vas inspirovalo? Mne na tom bavilo tema souboje pravdy, kterou spolecnost nechce prijmout dokonce ani slyset a cloveka, ktery se kvuli te pravde dostane az na hranici. a to nemyslim hranici schopnosti.

13:37:54 - otázka od: ann Ktory muzikal alebo dovadelne predstavnie si naposledy navstivil a ktore sa ti najviac pacilo? (samozrejme okrem tvojich) Minuly patek jsem videl na Nove scene Do naha a skvele jsem se pobavil.

13:39:04 - otázka od: Milan Mišík Neuvažujete o obnove spolupráce so Žentourom? Zatim ne, ale ja spivam pisnicky jako treba Promilujem celou noc nebo Vsechno bude fajn na svych konzertech.

13:40:23 - otázka od: Petra Ahoj Janku. Ako dlho trva napisanie muzikalu a co vsetko to obnasa, co vsetko clovek musi ovladat? Co ta viedlo k napisaniu muzikalu vobec? Prajem vela uspechov a dufam, ze kazdy i z dalsich Tvojich muzikalov budeme moct zhliadnut aj my na Slovensku. To ja taky doufam, ale budu ho muset nejdriv napsat. Galileo mi trval rok a pul vcetne studia historickych realii.

13:41:53 - otázka od: qwert Komu fandíte v české a slovenské superstar nebo komu jste fandil loni? Přeji mnoho úspěchů. Priznam se, ze jsem letos ze superstar nevidel zatim ani minutu. Co se tyce minuleho roku, tak zaplat panbuh za Anetu.

13:42:04 - otázka od: Ingrid ahooooooj ako sa máš? Suuuuuuper!!!

13:42:36 - otázka od: Petra AHOJ, JANKU. Aky je Tvoj vztah k Slovensku? Mas tu nejakych znamych? A co hovoris na nasu pop scenu? Vela uspechov a vela novych muzikalov. Ja mam uz deset let slovenskou kapelu. Staci?

13:43:14 - otázka od: lolla Máte tam překladatele nebo v zahraničí rozumíte:-)? Domlouvame se rukama nohama a pomoci vykladoveho slovniku.

13:43:56 - otázka od: MAJO AHOJ JANEK. KEDY CHYSTAS NEJAKY NOVY ALBUM, PO PRIPADE NEJAKE VYBEROVE CD ? SOM TVOJ VELKY FANDA . MAJKO Nove CD vyjde v srpnu. Cize v auguste.

13:44:12 - otázka od: Monika Prave vcera som pozerala na internete, ci nebude mat na Slovensku alebo v Prahe nejaky koncert, aj klubovy. Nic som tam nenasla, tak by som sa chela spytat, ci nieco neplanuje? Dakujem. Dam vedet.

13:44:26 - otázka od: Lucia Dobry den, v podstate sa nechcem nic opytat, len Vam popriat vsetko dobre do zivota a este vela takychto uzasnych napadov. A piesem Proklinam nema chybu:) Pekny den Diky:)

13:44:43 - otázka od: Zuzka Ahoj Janek, mam otazocku na teba. Budete este vystupovat s muzikalom Galileo u nas v Bratislave v tej zostave ako ste boli par tyzdnov dozadu?? Zrovna dneska.

13:45:51 - otázka od: Jean Claude Fekete Nazdar Janek, ocuvaj aku mas velku nohu? 42,5. A narozeniny mam 27.7. (kdyby neco:))

13:46:39 - otázka od: ivi Aka je tvoja najoblubenejsia krajina? Ja som momentalne vo Finsku...pekneee...pekneee :-) Ve Finsku jsem jeste nebyl...Budu to muset napravit.

13:47:19 - otázka od: peleske szia Janek.Navstivit ty niekdy i Vekesfehervar v Madarsko? A mnel bych???

13:47:54 - otázka od: Jean Claude Fekete Nazdar Janek, vcera bolo medzikontinentalne stretnutie ornitologov v Sebechlebch. Co by si odkazal majitelovi nasikovnejsieho vtaka? Ze mu gratuluju. A jen tak dal!

13:48:10 - otázka od: Lenka spievate ešte??? Este ano.

13:49:22 - otázka od: palo jedna otazka na telo.Kolik krat sis u muzikalu uprd? Clovece, ja uz jsem se neuprd ani nepamatuju...

13:50:45 - otázka od: Dagi Ahoj Janek, ako sa volá nejaké CD s tvojimi starými pesničkami, ktoré si kedysi naspieval? Nikde také nemôžem zohnať, a veľmi sa mi páčia tie tvoje staré hity.Budem rada, keď mi napíšeš aspoň názov nejakého albumu a kde by som ho mohla získať Vopred ďakujem Dagmar :-) Vysel vyber Promilujem celou noc a hity Zentouru byly na desce 003.

13:52:23 - otázka od: Tinka Ahoj. Pozdravuje Vás študentka operného spevu./sopranistka/ Chcem sa spýtať, či máte blízky vzťah aj k važnej hudbe a ak áno, ktorý autor sa Vám páči, alebo je Vám srdcu najbližší. Prajem Vám ešte veľa krásnych hudobných nápadov, veľa zdaru v speve, pretože spev je rehoľa. Martina Ted mam zrovna v aute mezi cd Romeo a Julie od Prokofieva a Berlioze. Takze spis tu lety proverenou klasiku.

13:54:55 - otázka od: Veronika Pozdravujem a blahoželám k toľkým úspechom - momentálne na muzikálovom poli. Je niečo, čo sa vám v tejto oblasti nepodarilo podľa vlastných predstáv, alebo niečo, čo sa vám ešte nesplnilo? Nepočíta sa náhodou aj z filmovým spracovaním - v opačnom slede ako je to u Rebelov? V lete budeme v Praze uvadet americkou adaptaci muzikalu Hamlet a na nektery role dorazej i sekaci a sekandy z Broadwaye. Mela by to byt posledni zastavka pred uvadenim Hamleta v Londyne.

13:56:20 - otázka od: katka AHOJ, ako to robíš - že vyzeráš stále tak mlado (nie že by si bol už starý!) Hamlet je super, a ako divadlo v tvojej "réžii" to môže byť podané super. Veľa úspechov. Diky moc, ale musim priznat, ze pro to nedelam zatim nic. Krome toho, ze se nepreziram jako vetsina mych vrstevniku.

13:56:46 - otázka od: dana Dobrý deň p. Ledecký, vcera som bola na predstavení Galilea v Istropilise a chcela by som Vám poďakovať za kraasny umelecký zážitok! Predstavenie bolo úžasné! Dana Kvuli tomu to delam:)

13:57:02 - otázka od: Simona Ajoj Janek!co mate najradsej na Slovakoch?? Drive.

13:59:11 - otázka od: marieta kto vas inspiroval napisat muzikal? Knizku Hvezdny posel, kterou napsal a nakreslil o Galileovi Petr Sys. Moje deti ji dostaly od Jeziska.

14:00:31 - otázka od: dana ako sa vám vcera hralo v Bratislavskom Istropolise? Skoro mi odesel hlas, ale jenom skoro. Dneska to bude o 100% lepsi.

14:02:09 - otázka od: slavo ahoj, kedy si opäť prídeš zahrať do vranova nad topľou? a ako Ti to ide so surfovaním, ideš aj tento rok niekde na vlny? Az mne pozvou. Na majove a junove terminy Galilea v Bratislave si beru prkno. V lete budu pokracovat na Lefkade.

14:03:07 - otázka od: Marek podla mna ste uplne super,kolko mate rokov? 42.

14:04:10 - otázka od: ivi Ahojky! S Danom Bartom sa nahodou nechystas spolupracovat? :) Dana si fakt vazim ale uprimne receno nedokazu si predstavit ja by sme mohli spolupracovat.

14:04:31 - otázka od: dodo mas tam vela otazok,ze ti to tak dlho trva? Pisu jenom dvema prstama.

14:05:56 - otázka od: Monika Dobry den, len jedna otazocka. Niekde som citala, ze Vase deti dostali na Vianoce postelne obliecky so SPIDERMANOM.Kde ste ich kupili? Ja take surne potrebujem zohnat? Dakujem a zelam pekny den Ta firma se menuje JYSK. Dovazi hlavne nabytek.

14:07:15 - otázka od: Petra Ahoj Janku. Aky je tvoj nazor na Superstar? Prajem vela upsechov a velmi ti fandim. Mam pocit, ze uz byl nejvyssi cas trochu zamichat gulasem.

14:08:12 - otázka od: marek ..cau janku,mam velmi rad tvoje pesnicky,ale moj laskacik sa na mna momentalne hneva,ktoru pesnicku z tvojej tvorby by som jej mal zahrat..porad prosim,dakujem..drz sa.. Pekna, pekna, pekna. Jestli tohle nezabere, tak uz nic.

14:09:16 - otázka od: Urbo zdravim ste moj velky idol ! ste super OK. Mohl jste si vybrat mnohem hur:)))

14:09:52 - otázka od: slavo nechystáš nejakú výberovku? tých hitov máš požehnane, ale cd s vlastnými pesničkami - myslím okrem remixov zahraničných hitov- Ti už nevyšlo dávno, prečo si zanevrel na svoju niekedy najoblubenejšiu pesničku Skončil flám? Vsechno bude! A fajn:)

14:10:33 - otázka od: Stevko Planujete este aj nejake ine muzikaly?bol by som rad Pred tydnem jsem konecne narazil na tema. Ale nesmim ho prozradit.

14:10:48 - otázka od: Lucia no nemam vlastne ani otazku, len vam chcem popriat vela dalsich uspechov a nech vsetko co dalej vytvorite bude lepsie a lepsie Diky.

14:11:21 - otázka od: Petra Aka je vasa najoblubenejsia piesenktoru spievate vy?prosi,odpiste Budu vsechno co si budes prat.

14:13:27 - otázka od: Martin - MP Ahoj Janek. Chcem sa ta opytat, na ake vsetky hudobne nastroje vies hrat.... :o))) Ja ti radsi napisu ktere nastroje pouzivam. Viem je obavam sa prilis silne slovo. Kytaru, baskytaru, klavesy, foukaci harmoniky.

14:15:05 - otázka od: Miška Dobry den, vy ste prišli na Slovensko, do Bratislavy a ja sa zajtra chystam do Prahy, co by ste mi odporučili určite navštivit? Pekny den, Michaela Na strese hotelu Princ naproti Staromestske radnici je restaurace, ze ktere je videt cele stare mesto i Mala strana. A neni to zas tak drahy.

14:15:37 - otázka od: Marieta boli ste uz v australii? ak ano pacilo sa vam tam? co najviac? Bohuzel, ale chystam se.

14:15:56 - otázka od: Petra STE TAM????? Ja jsem tady.

14:18:57 - otázka od: Rišo_ZV Ahoj, neplánuješ nejaké turné po Slovensku? K novemu cd udelam urcite par konzertu. A pred vanocema pojedu jako kazdy rok s kapelou a smyccovym kvartetem 15-20 konzertu. Dojde urcite i na Slovensko.

14:19:22 - otázka od: zuzka Kto je tvoja Velka laska? Jmenuje se Zuzana.

14:21:08 - otázka od: mira Ake rocne obdobie mate najradsej? Prajem pekny u nas slnecny den... Od ty doby co se s celou rodinou na vanoce stehujeme do "Spindlu" a vratime se az kdyz zavrou vleky, se tesim stejne na zimu jako na leto.

14:22:42 - otázka od: Jaja Ahoooj!! Preco nerobis to co si vystudoval? Protoze to co delam mne fakt bavi.

14:24:52 - otázka od: Regular theatre goer čo sa ti stalo na javisku, že si breptol text??? tréma pred slovenským divákom? Uprimne receno se mi to stava i pred ceskym divakem. Konzultoval jsem to s lekarem, ale na hospitalizaci to pry zatim neni.

14:25:39 - otázka od: Marieta Ja som z australie a som tiez vas velky fanusik. Som rada ze ste si nalsi cas na taketo online bleskovky. Prajem vas vsetko dobre a vela napadov. Ja jsem taky rad, ale musim rict, ze este rano se mi vubec nechtelo.

14:26:52 - otázka od: Ivan Nie je ti luto, ze zijes v ere zlateho slavika karla gotta??? Je jasne, ze tvoja generacia spevakov vdaka jeho posobeniu nemala moznost ziskat podobne ocenenie... Ja mam trochu jiny ambice nez Karel, takze mne to moc netrapi.

14:27:15 - otázka od: Petra Planujes deti, alebo uz nejake mas? Ako zvladas sukromie a pracu?Vela zdaru. Zatim dve.

14:28:04 - otázka od: dagmar nejaké je to neskoré keď si ešte neodpovedal na moju otázku, ktorú som písla presne o pol druhej.Mal by si zas začať spievať...:-)Dagmar Delam co muzu.

14:28:46 - otázka od: Yetty podľa čoho si vyberáš otázky ? neodpovedáš ! som sklamaný..... odchádzam........ OFF Sorry, Yetty. A kam odchadzas?

14:30:29 - otázka od: Petra Ake je tvoje oblubene jedlo a kde rad relaxujes? V podstate cokoliv ale v dobre spolecnosti. A co se relaxace tyka, tak z toho co muzu zverejnit: lyze, snowboard, squash, windsurf a taky si obcas zaspivam.

14:31:39 - otázka od: maja ahoj Janek, pozdravujem. v utorok som bola na predstaveni Galilea v Istropolise. muzikal celkom fajn, akurat zvukara by bolo treba vymenit. nebolo rozumiet ani slovo... skoda. pekny den prajem Moc mne to mrzi, uz jsme to opravili.

14:32:20 - otázka od: Spievajúci kaderník Janek, Janek, čo to máš s vlasmi!!! Nejaké masňáky! Poradím ti Šampon 2v1 Sampon??? Co to je???

14:34:53 - otázka od: Lenka Dobry den!!Chcela by som sa opytat preco ste sa rozhodli napisat muzikal?A ako vas napadol prave Hamlet?Dakujem!!Prijemny den Vyhecoval mne kamarad. Jmenuje se Martin Kumzak a delal k Hamletovi i ke Galileovi aranze a orchestrace.

14:35:45 - otázka od: maková hlava na akom aute jazdíš? Stridam Chevrolett Blazer a Chrysler Town and Country.

14:36:22 - otázka od: peleske ve Vekesfehervar my vyrabat Ikarus autobus, nemel si nikdy chut se tam podivat? Tak to budu muset. Autobus jsem jeste nikdy vyrabet nevidel.

14:39:56 - otázka od: ivankka Akoj Janku! Si fakt super spevák a už sa nemôžem dočkať budúceho týždňa keď uvidím Galilea. Celkom ma potešila správa že tento mesiac hráš ty, pretože som ťa naživo ešte nepočula, na Hamletovi som mala Dušana Cinkotu a Patra Muka som videla na jeho koncerte v BA. Chcela by som sa spýtať aká je šanca mať Tomáše Trapla ako otca Inchofera? Jako Inchofera dostanes Pepu Vojtka z Kabatu. A to se mas na co tesit.

14:41:00 - otázka od: blikacqa Tak teda gitarista sa v tebe nezaprie:))) Stači sa pozriet na tvoje ruky:))) prajem vela zdaru:))) No vida, vzdycky jsem si myslel, ze mam ruce spis jako drevorubec:)))

14:41:25 - otázka od: Lenka Ahoj, prečo si taký strapatý????:)))) Zebych se zapomnel ucesat??

14:42:11 - otázka od: Terka Dobry!!Aky je Vas najoblubenejsi alebo ktory muzikal si najradsej pozriete? DAkujem Terka Jesus Christ Superstar. A jinak musim doporucit Lion King - superzazitek.

14:43:08 - otázka od: norton Janek, ktorý podnik v Bratislave je tvoj TOP? Že by to bola nejaká vináreň? Mam docela rad Caribic.

14:43:29 - otázka od: fero proc se na vsetkych fotkach tak blbe tvaris Sakra. A ja se tak snazim...

14:44:02 - otázka od: Sekina Kolik repriz jse hraje na Slovensku? Kolem 20 v Bratislave a napodzim se chystame do Kosic.

14:44:40 - otázka od: Juliana Ahoj Janko, bol by si ochotný naspievať nejaký duet aj s niektorou našou superstar? Prajem ti krásny deň. Ja se neorientuju ani v nasi superstar. Ale stat se muze lecos.

14:45:09 - otázka od: titi paci sa ti/Vam na Slovensku? Velmi.

14:46:05 - otázka od: lenka neviete mi povedať prečo všetky muzikály sú len v Blave a pritom v Košiciach máme krásne divadlo a tu nič!!!Ale ináč si úžasný, držím palce!!! No, uz se k vam chystame.

14:47:03 - otázka od: wranka ahoj.strasne nam sprijemnuje tvoj album kde je proklinam a pekna dlhy pobyt v anglii...aj sme si to spievali na cesko-slovenskej party vsetci,hlasno a spolu...nech sa ti dari,pozdravujeme ta vsetttttci Az budu priste v Londyne, zajdem na pivo.

14:48:23 - otázka od: Jarka ahooooooooj... tak teda to su mi ale ksichtíky pri tom pécéčku:))) sa tváriš fakt výrečne:))) asi majú všetci úžasné otázky... ako sa máme???Tak pekný dník... Cekal jsem to ostrsejsi.

14:48:30 - otázka od: monika si traaaaaaaaaaaaapny No konecne!

14:49:13 - otázka od: prasopes spievaš ešte na koncertoch Aj tak sme stále frajeri? som tvoj fanda Na miss to bylo poprve. Ale ma to vyjit na cd.

14:49:23 - otázka od: marek kto ti vybral meno janek a preco? Ja sam.

14:51:16 - otázka od: Mino Caf! Zaujimalo by ma aky aparat pouzivas..klavesy, gitary, efekty..vela zdaru!! Pod ext. Kytary jsou Les Paul, Stratocaster, Music Man, Takamine a Godin.

14:51:32 - otázka od: kačenka ...viem, že milujes netradicne sporty, vyskúsal si uz aj potapanie? Mam licenci.

14:52:37 - otázka od: Simona Sorry,ale to som nepochopila:-(..drive?? Drive znamena ajfr. Jasne??:))

14:53:03 - otázka od: mimina Pekny den prajem, Chcela by som sa Vas opytat kde travite viac casu na Slovensku, alebo v Cechach? V Cechach. Zatim.

14:53:33 - otázka od: katka K. ahooj.Janek, muzu se te septat ci si holis pod pazou, mne se to na chlapech strasne libi, dik. Zacinam o tom premejslet.

14:54:29 - otázka od: Mino caf, počul som že si bisexuál, čo je na tom pravdy? Ja jsem to jeste neslysel, ale skusim se pozeptat kamaradu.

14:54:50 - otázka od: radka dnes ideme na predstavenie a tesim sa kedze ste povedali ze to bude na 100% :D Pretrhnu se!

14:55:01 - otázka od: jupiter si mongol? Jenom polovicni.

14:57:42 - otázka od: SROFIK Ahoj Mam len malu otazocku :-)Dali ste si zalezat na vybere tanecnikov do muzikalu Galileo? Lebo v pondelok ma v tomto Kleopatra velmi sklamala :-( Zelam pekny den a uspesny vecer :-) Dali sme si zalezet i na vyberu tanecnic. Pral bych vam videt konkurz na sochy. (To jsou ty hole baby, ktere muzete v Galileovi jako symbol odchazejici renesance videt.)

14:59:40 - otázka od: jozef si gay? Pamatuju si jednu pamatnou vetu, kterou na tuhle otazku odpovida Belmondo ve filmu Policajt nebo rostak:"Buzerant, teda vopravdu nejsem".

14:59:59 - otázka od: XYZ Nejaký máš vietor vo vláskoch .... Ano hodne tu fouka.

15:01:03 - otázka od: sjuzi Ked Petr Muk bude mat "odtazene" koleno, posles ho do online bleskoviek? Dnes si idem vyzdvihnut rezervovane listky a velmi sa tesim...Prepac, vybrali sme si Mukov termin.... Poslu ho sem.

15:03:03 - otázka od: janek ledecky Tak ja uz fakt musim. Jdu do nejakyho radia a potom si zaspivat s kamosema a kamoskama do Istropolisu. :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu