Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jacksonov úmrtný list na webe: Príčinou smrti zabitie!

Michael Jackson
Michael Jackson

LONDÝN - Úmrtný list speváka Michaela Jacksona, ktorý zomrel náhle vlani v júni, sa objavil na internete. Na svojom webe dnes dvojstránový dokument zverejnil britský denník News of the World. Úmrtná správa ako príčinu smrti uvádza "homicide", teda zabitie. Zavinila ho "akútna otrava propofolom". Propofol je anestetikum, ktoré sa užíva vnútrožilovo.

Z úmrtného listu vyplýva, že si spevák nepichol injekciu sám, ale dal mu ju niekto iný. V dokumente sa uvádza, že ju dostal doma. Na prvej strane je začiernené číslo Jacksonovho sociálneho poistenia a spevákova adresa aj adresa jeho sestry La Toyy, ktorú udával pre prípad núdze. V kolónke povolanie stojí "hudobník", pri rodinnom stave je "rozvedený" a pri rase "černoch". Chýbajú mená Jacksonových rodičov.

Kráľ popu, ako Jacksona prezývali, zomrel náhle vlani 25. júna na zástavu srdca. Prokuratúra, ktorá sa prípadom zaoberá, by chcela podľa agentúry AP najskôr obviniť spevákovho osobného lekára Conrada Murraya z usmrtenia z nedbanlivosti. Doktor naordinoval propofol spolu s ďalšími dvoma sedatívami, aby hudobnej hviezde pomohol prekonať nespavosť. Vyšetrovanie však zatiaľ ešte neskončilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu