Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polnišová šokuje: Latex a bičík ako domina!

Petra Polnišová ako domina. Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová ako domina.

BRATISLAVA – Toto že je Petra Polnišová (33)?! Sympatická herečka sa v rámci svojho povolania už ukázala vo všeličom. Ale v latexe a s bičíkom v ústach ste ju určite ešte nevideli! Topky.sk vedia, kto ju do toho navliekol.

Šok! Petru Polnišovú môžete najnovšie vidieť v Slovenskom národnom divadle ako vášnivú dominu. Nejde však o divadelné predstavenie, ale o vernisáž fotografií. Martinovi Levinnovi zapózovalo až šesťdesiat známych osobností, zväčša úplne netradične. Výstava má totiž názov Všetko je inak.

„Tá fotografia vyjadruje presný opak mňa, aspoň tak to Martin vidí,“ povedala nám Petra Polnišová k svojmu obrázku, z ktorého doslova srší vášeň. Napriek tomu si dovoľujeme tvrdiť, že Petra vášnivá je, čo potvrdili aj jej výkony v Let’s Dance 3. Len s tým latexom sa nekamaráti.

„S tým som sa nepotrebovala stotožňovať. V rámci divadla a SOS som už na sebe mala naozaj všeličo, takže ma to nešokovalo. Ale ani som si ho po fotení nebežala kúpiť,“ povedala nám s humorom sebe vlastným. No ktovie, možno by jej partner Matthieu Darras vôbec neprotestoval...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu