Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priateľky Monica a Pheobe sa opäť stretnú v sitcome

Courteney Cox Zobraziť galériu (7)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečky Courteney Cox (45) a Lisa Kudrow (46) sa opäť stretnú v sitcome. Po tom, čo si počas desať sezón robili spoločnosť ako Monica a Pheobe v populárnom sitcome Priatelia (1994), si zahrajú v epizóde zo seriálu Cougar Town.

Kudrow, ktorá stvárni nepríjemnú dermatologičku, v sitcome len hosťuje na rozdiel od "Rossovej mladšej sestry", ktorá je v sitcome od jeho uvedenia a za svoju úlohu rozvedenej Jules Cobb získala aj nomináciu na Zlatý glóbus. "Dostala som úlohu zahrať malichernú postavu, tak to bola veľká zábava," prezradila Kudrow, ktorá by podľa vlastných slov vzala akúkoľvek rolu v seriáli, pokiaľ by nebola spojená s nahotou. Jej "priateľka" je naopak stále viac prístupná podobným scénam. "Som vo veku, keď som sa rozhodla byť tak odhalená, ako to len najviac pôjde,".

Filmové aj skutočné priateľky si spoluprácu podľa vlastných slov veľmi užívali. Podľa Cox mali aj ostatní jej kolegovia z Priateľov, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc a Jennifer Aniston, dvere do jej sitcomu otvorené. "Ale skutočne som si priala, aby si v seriáli zahrala práve Lisa. Je neskutočne talentovaná. Viem, že komediálnu postavu zahrá výborne, takže som rada, že jej vyšla aj postava nepríjemnej dermatologičky. Podstúpila ten risk a bola to výborné," povedala herečka. Epizóda bude mať premiéru v americkej televízii koncom týždňa.

Po tom, ako sa v roku 2004 seriál Priatelia skončil, si obe herečky našli svoje miesto v televízii vo svojich vlastných šou. Štyridsaťšesťročná Kudrow si počas jednej série zahrala postavu Valerine Cherish v seriáli The Comeback, zatiaľ čo Cox strávila dve sezóny ako šéfredaktorka bulvárneho plátku Lucy Spiller v seriáli Dirt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu