Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Uvrešťaná Courteney Cox: Som nešťastná, bude sa vraždiť!

Courteney Cox Zobraziť galériu (3)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

CULVER CITY - Americká herečka Courteney Cox sa vracia na plátna kín ako horlivá reportérka Gale Weathersová vo štvrtom pokračovaní hororového filmu Vreskot. Brunetka tvrdí, že sa na ďalšie krvavé dobrodružstvo s maskovaným zabijakom veľmi teší.

"Je nás len pár, čo sme prežili," podotkla však hviezda seriálu Priatelia v narážke na predchádzajúce diely. Scenár pre Vreskot 4 napísal Kevin Williamson, ktorý je autorom aj prvých dvoch filmov, ktoré boli nakrútené v deväťdesiatych rokoch. Cox sa vo "štvorke" opäť stretne s hlavnou hrdinkou Vreskot Neve Campbell alias Sidney Prescottová, ktorá je neúprosným vrahom neustále prenasledovaná. V najnovšom pokračovaní nebude chýbať ani David Arquette ako nemotorný policajt Dwight Riley. Arquette sa s Cox spoznal pri nakrúcaní prvého dielu v roku 1996 a o tri roky neskôr sa s herečkou oženil.

Dej filmu herečka nechcela príliš vyzradiť. Poprela však, že by Weathersová a Dewey hneď na začiatku boli zavraždení. "Najskôr žijú opäť vo Woodsboro," povedala s odkazom na kalifornské mestečko, kde sa dej Vreskotu odohráva. "On je stále asi zástupcom (šerifa) a ja som mala už veľa detí. Neviem. Som možno nešťastná a to znamená, že sa bude veľa vraždiť," poodkryla pozadie príbehu a vzťah so svojím filmovým partnerom. Cox je známa tiež ako Monica zo seriálu Priatelia. V súčasnosti nakrúca ďalší komediálny seriál Cougar Town, v ktorom vystupuje ako rozvedená štyridsiatnička vychovávajúca sedemnásťročného syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu