Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Habera opäť „pochoval“ Šindlerovú!

Habera a Šindlerová Zobraziť galériu (7)
Habera a Šindlerová

BRATISLAVA – Nemá na pieseň Vyznanie! Porotca Paľo Habera (47) „pochoval“ svojím nedeľňajším hodnotením speváckeho výkonu Dominiky Starej (16) bývalú striebornú SuperStar Martinu Šindlerovú (21).

Jednu z najznámejších piesní od Mariky Gombitovej s názvom vyznanie odspievala bravúrne v nedeľňajšom kole Česko Slovenskej SuperStar šestnásťročná plavovláska Dominika Stará. Po jej skvelom výkone nešetrili chválou ani porotcovia. Najviac úprimný bol bezpochyby porotcovský kat Paľo Habera.

„Táto pesnička mohla dopadnúť aj katastrofálne, ale aj tak, ako dopadla. Bol to veľký risk. Ale mám dojem, že zo všetkých ročníkov slovenských SuperStar si jediná, ktorá má na to, aby túto pesničku zaspievala dobre. Bolo to skvelé spievanie,“ povedal Habera. Pri týchto vyjadreniach si určite uvedomoval, že svojimi slovami „rýpe“ do Šindlerovej speváckeho výkonu. Strieborná superstaristka sa totiž s touto istou skladbou predviedla v prvom ročníku speváckej šou. A nedopadlo to práve najlepšie.

Všetci vtedy očakávali, že balada Vyznanie od Mariky Gombitovej bude v Martininom podaní bombou večera. Nestalo sa tak. Údajne kvôli chorým hlasivkám, ktoré spôsobili, že vtedy iba šestnásťročná brunetka nedokázala úplne vytiahnuť niektoré vysoké tóny. Ani vtedy sa Habera nevyjadril príliš lichotivo na jej adresu. S jeho názorom sa zrejme zhodoval aj dramaturg, ktorý vraj neskôr odmietol Martininu požiadavku spievať túto skladbu aj v poslednom finálovom kole.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu