Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prsnatá Sophie: Svoje päťky zbožňujem!

Sophie Howard Zobraziť galériu (9)
Sophie Howard

LONDÝN – Má najkrajšie prsia v celom Anglicku! Práve svojim bujným vnadám vďačí modelka Sophie Howard za svoju prekvitajúcu kariéru modelky. A niet sa čo čudovať. Jej veľké prsia predávajú časopisy pre pánov ako na bežiacom páse a kraľujú snom nejedného muža!

Z katolíckej školy až ku striptérskej tyči! V jej prípade dokonale platí, že cesty osudu sú nevyspytateľné. Kto by si pomyslel, že poslušná žiačka z katolíckej školy a členka Armády spásy si bude o pár rokov na seba zarábať erotickými tancami pri striptérskej tyči? Presne tak prebiehal kariérny rast britskej krásavice Sophie Howard. Keď zistila, že jej veľké prsia môžu zarobiť veľké peniaze, nezaváhala a zahodila zábrany aj oblečenie. Hoci na začiatku popri tejto práci študovala, neskôr sa na univerzitu vykašľala a podpísala zmluvu s modelingovou agentúrou. Odvtedy jej prsia poznajú muži na celom svete.

Sophie sa vynímala na mnohých titulných stránkach časopisov pre pánov ako sú napríklad Nuts alebo Ralph. Jej priazeň si však v súkromnom živote môžu užívať nielen muži, ale aj ženy –považuje sa totiž za bisexuálku. Nebráni sa dokonca ani sexu v trojici – rada spomína najmä na pár, s ktorým si užívala na dovolenke v Ayia Napa. Sexuálny život tejto na všetko pripravenej dračice by zrejme stál za sfilmovanie. Seriál inšpirovaný jej zážitkami by si aj na Slovensku určite našiel nejedného fanúšika!


Sophie Howard Photoshooting - Watch today’s top amazing videos here



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu