Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pamela na Nový rok: Ako v nočnej košeli - s trčiacimi bradavkami!

Pamela Anderson s obrovským výstrihom Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson s obrovským výstrihom

LOS ANGELES - Trblietky a tradičná dávka kontroverzie! Pamela Anderson (42) si obrovskú záľubu v pretŕčaní svojich silikónov neodpustila ani v posledný deň v roku. V šatách pripomínajúcich negližé sa prsila jedna radosť a Nový rok privítala tak, ako sa na jej pomery patrí - bradavkami!

Americká sexbomba 90. rokov prevetrala svoje prednosti na novoročnej párty filmovej spoločnosti Paramount Studios, ktorá sa nekonala nikde inde ako v Hollywoode. Vyparádená v ľahučkých bielych šatách sa na silvestrovskú zábavu dôkladne pripravila - spodnú bielizeň nechala doma, na tvár si naniesla slušnú vrstvu mejkapu a opálenú pokožku podčiarkla trblietavým závojom. So zvlnenou blond hrivou však hostí neochudobnila ani o veľké finále, ktoré si navyše dokonale načasovala - s bradavkami zaútočila presne o polnoci!

Hoci Pamela s padajúcimi ramienkami svojej róby zápasila celý večer, pri polnočnom odpočítavaní si z plávajúceho výstrihu už ťažkú hlavu nerobila. Na javisku sa ocitla so spevákom Adamom Labertom a s pohárom šampanského, ktorý držala v rukavici, akú nosil zosnulý Kráľ popu, Michael Jackson. V okamihu, keď sa Adam pokúsil upraviť Pamele obnažený dekolt, ona mu jednoducho odstrčila ruku! Ak sa teda silikónová barbie bude držať hesla "ako na Nový rok, tak po celý rok", zrejme sa v nasledujúcich dvanástich mesiacoch ešte máme na čo tešiť.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu